Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
majsztro
tag
válasz
Laca19 (a) #6 üzenetére
Hát igen, nekem is rá kellett jönnöm, h tudnak érdekes dolgokat csinálni. Az is biztos, h legközelebb, ha asztali játékos vásárlásra kerül a sor, az alany nem Samsung lesz.
-
Laca19 (a)
aktív tag
Sajnos a Samsung asztalik tudnak néha érdekes dolgokat művelni:
bedigiztem egy filmet a TV-ből. Három reklám volt közben, ezért 4 fájlba lett a film.
Minden fájlt ugyanabba a formátumba készítettem el: ugyanazzal a digitalizáló programmal, ugyanazzal a tömörítővel. Minden művelet azonos volt.
A lényeg: két Samsung asztali is, ráadásul kettő különböző típusú érthetetlen okból azt írta ki a 4. fájlra, hogy nem támogatott formátum
Pedig ugyanaz volt minden adata GSpot szerint is. A lemezzel nem volt baj, mert kiírtam másikra, és ugyanez a helyzet.
Az LG minden gond nélkül lejátszotta természetesen.
De ha ismeri azt a formátumot, mert ugye az első 3-at lejátszotta, akkor a negyediket miért nem?
Ez örökre rejtély marad
[Szerkesztve] -
johnjohn
addikt
Ez akkor szokott előfordulni ha RW lemezre írtad ki először és az nem volt full letörölve,csak gyorstörléssel, ilyenkor még fennmaradhat az előző anyagból valami zavaró adat.A másik, hogy az íróprogram nem jól zárja le a lemezeket. Némelyik Thoson DVD is csinál ilyet,igen sűrűn. Próbáld ki másik lejátszóval is.
-
majsztro
tag
Helló! Kéne egy kis segítség adott házimozival kapcsolatban. Az lenne a probléma, h vannak olyan filmek (DVD-k), amiket egyszerűen nem hajlandó lejátszani. Azt a hibaüzit dobja, mintha nem lenne benne lemez v. üres lenne a lemez. Netről letöltött filmekről van szó, az eredetikkel jól boldogul. Többfajta lemezt is kipróbáltam, tehát nem a lemez a ludas. Tud vki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest