Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #13463 üzenetére
Kérem szépen, stock jvr, galaxian kernel és odexre való téma - van crt off, %-os akku és ext power menü.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz nggabi #13499 üzenetére
Rosszabb...
Az egész azzal kezdődött, hogy telóról nem tudtam leszedni a fényerős zip-et... Leszedtem gépről, elküldtem magamnak ".zi"-ként, mert a gmail nem engedi a zip-et... Nem tudtam lementeni telóról... Aztán azt neveztem át .apk-ra és azt raktam be a sysappokhoz, miután a .odex fájlokat kitöröltem.
hmm, nem ismeri fel a sim kártyát...
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz nggabi #13501 üzenetére
Csak operával próbáltam, de nem tudta behozni az oldalt...
Am, még nincs vége a sztorinak... Szal, miután a fényerős zipet megoldottam, fogtam a phone fix.zip-et és átneveztem Phone.apk-ra. És nem értettem, miért nem ment.
Még szerencse, hogy a régi Phone.apk-t nem töröltem, hanem csak áthelyeztem az sd-re.
Na, csak meglett a végére.Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Na, tippelhettek, mit kaptam pü-ben...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Na, már van járókeretem is, de ez azért még mindig nagyon messze van a macskától...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
Reggelt, minden engedélyt kérő, megadó (és tagadó ) homérnak!
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #13768 üzenetére
"Jó", hogy itt vagy!
Egy T-s kérdésem lenne: Tesóm úgy 2 hónapja váltott médiamánia xs-re... Kérdés, az megszűnt vagy mi van? Ha megszűnt, akkor most milyen tarifája lehet? Reméljük, nem váltották át vmi 20k-sra...Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #13771 üzenetére
Ja, azt nagyon imádtam... Lemondom a netet, erre átvált egy 20* drágábbra... Mondjuk, egyből kikapcsoltam, aztán azóta klikkelek.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #13820 üzenetére
Mert régen még úgy volt, hogy most nyáron megszűnik... Legalábbis tesóm ezt mondta... Na mind1, akkor ő a láma.
Vagy tudod, hogy már 20k-t fizet havonta, csak nem szólsz.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #13824 üzenetére
Mer'? Nem lépi túl a keretet...
Ne sz@pass, én united szurkoló (is) vagyok.Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Mind betegek vagytok, a legjobb macska a MIUI.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #13882 üzenetére
Who cares? Ha lesz Nexus S forráskód, akkor lesz CM, akkor meg MIUI is lesz. - remélem - Lehetne a neve iCS.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz korpicschess #13890 üzenetére
Hát, nem lennék most a helyedben...
Am, azt tudja valamivel igazolni, hogy rossz volt a kijelződ?
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Ezt most megoszom veletek:
Ma ájfonos "beírt" a rádióba... Azért panaszkodott, hogy, az eddigi 3gs-e helyett vett egy i4-et (nem bírt ellenállni a csábításnak), de nem az előző szolgáltatójánál, mert ott nem volt i4... befűzték valami családi csomagba, ahol 40-60 Ft a havidíj meg minden, de se telefonálni, se netezni nem tud... aztán, annyira felidegesítette az új szolgáltató, hogy felmondta náluk a szerződést, ami olyan 3-4 százezer Ft... de kifizette...1) ha Mo-n volt, akkor melyik szolgáltatónál nincs i4? ... nade volt ott 3gs?? - nem...
2) hol van 40-60k-s előfizu?
3) ha nem tud telefonálni, joga van panaszt tenni a szolgáltatónál, az első 3 napon belül meg végképp
4) szerviz?
Nem, ő inkább kifizet (gondolom, zsebből) 3-400k-t... Na, az ilyen meg is érdemli.Leginkább az zavart ebben az egészben, hogy ebbe a műsorrészbe olyanok szoktak beírni, akiknek tényleg problémájuk van, pl leégett a házuk, de rendőrség nem csinál semmit, pedig lehet, hogy vki direkt gyújtotta föl, ilyenek...
+ ugye a múltkori, hogy az ájfonosok egyharmada azt hiszi, hogy 4g-s telefonja van...
no comment
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Na, ma kipróbáltam egy SGS II-t... hát, kövezzetek meg, de nem kapott el az a must have érzés.
1) b@szott nagy maga a telefon - mondjuk, a kijelző is...
2) (jöhet a kő eskü, hogy az sgs egy MIUI-val smoothabb mint az s2 + tw4... persze, a többi helyen azért gördülékeny, ahol pl a miui döcög, de ez a tw még mindig egy nagy hmm....
3) lehet, hogy csak a fólia miatt - ezt sajnos nem lehetett leszedni - de szerintem szebb színei voltak az SGS-emnek - persze voodoo colorral - mint az S2-nek. Am, élesebb a képe, jó hatással van rá az rgb színkiosztás De azért az i4 még mindig élesebb (az is volt nálunk ), persze színekben már alulmarad... Kb. ennyi, sztem (egy tökéletesen működő) sgs-ről nem kötelező váltani s2-re.Más: Telenortól kaptam egy sms-t, hogy lejárt a 100MB internetem. 3g watchdog szerint 22MB-nál járok... wtf?
Meizu MX3 32GB
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Z906
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Azonnali játékos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest