Aktív témák
-
nggabi
félisten
én azé még mehetek?
áhh ma nem érek rá... de később ha lesz időm felnézek.
engem az s2 a modern combat 2 miatt is érdekel. ott már megy az acceleros irányítás. s1en miért nem?
x: win7 64bit jaaa... már azt hittem van vmi jó hekkelt verzió...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
tariattila
veterán
válasz philoxenia #5696 üzenetére
mindkettő jó'.. igaz más...de mindkettőt szeretem...
a headles cross a kedvencem azért...
-
sagit
veterán
valaki chat? az még nincs tele hulladékkal...
nggabi: "jöjjéééé"
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
tariattila
veterán
ha valaki magtalan csíra az fejogosíthat közösségrombolásra? ami ugye PH alapelvet is karcol
-
xnace
őstag
-
joey04
titán
csak te nem
ez számomra pont elegendő5689:
normális készüléknél/esetben ilyen nem jön elő, hiba okozhatja a tiltást!
és lehet, hogy így is van. vagy lehet az is, hogy mivel más készülék nem tilt le, szépen károsodik, aztán majd megy vissza gariba, ahol aztán leráznak
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz ForRedGlory #5688 üzenetére
így is alíg van abba... komolyan az 1gb-ram mozgatja meg a legjobban a fantáziámat az SGS2-ben... a többit úgysem használja még ki... ( nah jó a nagyobb kijelző is elférne )
-
legenda
válasz Everman #5669 üzenetére
- ok, de azért van az iphone témájában néhány hozzászólás, ahol konkrétan elutasítják az antennás problémát, mondván; nem létezik! létezik az, csak nem annyira vészes... (mondjuk ezt pont tesztelgettük azonos feltételek mellett - olyan helyen, ahol amúgy sem full a térerő -, és nem az sgs térereje esett le jobban, de azért nem volt óriási különbség!)
- nem hiba módjára hoztam fel a (túl)melegedés elleni/kezelésére szolgáló védelmet, hanem úgy, mint a fentit, héhányan elutasították, hogy normális készüléknél/esetben ilyen nem jön elő, hiba okozhatja a tiltást!
az általad említett felmelegedő és felrobbanó akkumulátorról eszembe is jutott valami...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
xnace
őstag
Na, csak feltelepült nagnehezen az a cigánywindóz
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
nggabi
félisten
na most miattad tüzetesebben megnéztem ezt az i4et. szép de sztem semmivel nem tud többet egy sgsnél... engem annyira nem zavarna ha nem lenne fm rádió vagy flash (haveromnak hiányzik).
mondjuk ez tele volt pakolva minden sz@rral és laggnak nyoma sincs. ez pozitívum.
am megalol: jailbreakelt a kütyü. ha felrakod itunesra leszedi a warez appokat. ez mekkora húzás sztem ilyet a google is tudna androidon, csak lehet őket kibeleznék érte
másrészt: akinek sgse van és fél gigás játékot rak rá addig ne telefonáljon. azt a 3 percet csak ki lehet bírni valahogy
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
joey04
titán
a válaszokból következtetve pont annyi, mint a válaszolóknak. pedig van itt apuka is...
5679: 2 dolog miatt: 1.: engem érdeklő téma van, amivel vagy egyetértek vagy nem, de kommentem van hozzá. 2.: sajnos sokszor olyan irányba megy a társalgás, ami rám nézve sértő, ezt meg mondtam, hogy nem hagyom.
jó, hogy nem 600 topikban kér helpet...
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
ha így gondolod akkor mienk beszélsz ilyen "földi halandókkal"?
és minek szemeteltek tele egy egyébként tök jó hangulatú topikot a sok sz@rral? (már bocsi a hangnemért mielőtt jelented )
már kedvem sincs elolvasni a hsz-eket...
szerk: látom a notebook topikokat is olvasod...
szerencsétlen csak helpet kért...
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
mihez képest? az, hogy ti egymással meg külsősökkel milyen hangnemet engedtek meg, és mi fér bele, és ez alapján mennyit jelentés íródott, az egy dolog. mást ez zavarhat. ezt nem felfogni. na az gáz és szánalmas. itt egy valóban kimagasló eredmény.
Vagy biztos ő is kopó, lol
de annak örülök, hogy frg megtanulta használni a keresőt, anno sgs topikban (amikor a félrevezető videót linkelgette máshol) még nem ment neki. na legalább erre jó volt, ennyivel is ügyesebb.
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz ForRedGlory #5651 üzenetére
érdekes nekem 1* nem jutott eszembe ez... nagyon gáz szvsz
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Oppenheimer #5671 üzenetére
hoppá, az komoly.
-
Everman
addikt
válasz Oppenheimer #5671 üzenetére
Me rosszul fogod
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Everman #5669 üzenetére
"az SGS-en is esik a térerő és nem csak a GSM, hanem a wifi is, ha tenyérbe fogom"
Ez az én esetemben olyan brutális, hogyha a szobámban a telefont landscape módban fogom és úgy írok rajta akkor rendszeresen eldobálja a wifit, sőt néha vissza se talál rá. Mondjuk ilyet akkor is csinál ha két alsó sarkánál fogom, de ha fektetve fogom akkor még gyakrabban .
Idézet az SGS2 topikból:
"Android Op. rendszer 52%
Hanghívások 10%
Kijelző 9%
Maps 9%
Wi-fi megosztás 6%
Android rendszer 5%
Tárcsázó 4%
Dolphin browser 3%
Telefon készenlét 2%
Cella készenlét 2%"[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #5668 üzenetére
Vagyis gorilla glassos telefon, nem sgsii
-
Everman
addikt
"némi segítség, ami szintén nem létezik néhány ellenoldali fanatikus szerint;"
Az antennagate létezik, de sok problémát a valóságban nem jelent, pont annyira zavaró, mint bármelyik másik készüléknél (az SGS-en is esik a térerő és nem csak a GSM, hanem a wifi is, ha tenyérbe fogom).
Az aktív hővédelmet meg vicces felhozni hibaként, inkább hiba, hogy a többi eszköz nem rendelkezik ilyesmivel. Játsszál SGS-el miközben töltőn van a cuccos, a Battery Monitor nálam ilyenkor mutatott már 52 fokot is, ami eléggé gázos egy mobilnál, inkább szóljon és vegye vissza a fogyasztást, minthogy károsodjon a készülék, vagy a környezete, mert felrobban a túlmelegedett aksi...
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #5658 üzenetére
Jah, erre persze nem reagál semmit, de talán jobb is.
Mellesleg ezt nem olvastátok el??
"Gondolom, mindkettőt cserélik garban, oszt ennyi. Senki sem tökéletes..."
Meizu MX3 32GB
-
ForRedGlory
félisten
-
Oppenheimer
nagyúr
Eddig bírtátok? Gyengék vagytok
-
nggabi
félisten
telepítsünk már fel az i4re egy 700megás játékot és közben csörögjünk rá... megnézném széthullana mint a puzzle
nemezt szakmailag jól megindokoltad
am jön át haverom i4el. muuuhahah most szétoltom a fejét... és letöltünk vmi jó zsíros kis játékot és felhívom telepítés közben ehe ehhehh
"szenyor dzsíííí"
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #5656 üzenetére
Én kérek elnézést, ez nem kopóság, ez ***: [link]
[ Módosította: philoxenia ]
-
joey04
titán
nem, csak a hibáit javítják azért. nem tesznek a vásárló fejére.
5651: ha neked ez kopóság, akkor fogalomzavarban szenvedsz.
164? lesz még 10x ennyi is, ha megérdemlik.
5655: nincs is, csak a samunál több a baj, ahogy írod is, engem mint felhasználót az ok nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Oppenheimer #5653 üzenetére
Sosem lesz moderátor. Ha moderátor lesz, nem lépek be többet ph-ra az biztos...
tariattila: ugyan már, csekélység
kali: ecce' írtam le, csak ezek szerint kécce' tette be. Valakit kilüktem.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
tökéletes telefon sajnos nincs, ezért is kár ilyeneken rugózni!
nggabi; az i4 szerintem kevésbé problémás - bár annak is vannak hibái -, mint az sgs, de ez részint annak is köszönhető, hogy kevésbé gányolható! ha az i4 flash képes lenne, én már vettem volna egyet, szerettem volna használni valameddig - bár a melóhelyen az én csoportomban már néptelefon lett, pedig nem gazdagéknál vagyunk, csak céges előfizuval elég olcsó volt a srácoknak!
ForRedGlory; az egyiken a fehér nem az igazi, a másikon meg a fekete - ez van...
(ellenben elég egyszer is leírni! )Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #5651 üzenetére
ez azért elég jelentős...
-
Oppenheimer
nagyúr
Ne adjátok fel srácok, ez még csak az eleje
FRG: vigyázz vele, mert még a végén moderátor lesz és akkor neked lőttek
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
a hozzáállásukon tényleg van mit javítani... mondjuk ha nem is maga jobs bácsi jelenti be az esti híradóban de azért kiadnak legalább 2-3 hetente egy új romot...
"veszel újat" az apple miből él szted? vattacukrot árulnak ha eladták az összes i4et?
frg: a dátumokat láttad? muuhahah 2008 már akkor is kedvelték a sony w topikban
opi: most kezdek belejönni
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
ForRedGlory
félisten
A kis kopó 164-szer jelentett, bár a kis kopó enyhe kifejezés... és még tagadja is...
Csak érdekességképpen: 2008.05 - 2011.05 között volt 164 jelentése, amit látunk (püben ki tudja hányszorosa... lol) Ez évi 50 jelentés, havi 4 jelentés, heti 1 jelentés... látszik hogy mindenhol persona non grata.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
samusok nem tudom mit csinálnak, azt tudom, hogy milyen a természetük. szarnak bele, majd veszel újat. rossz az amoled? nem baj, kinyilatkozzuk, hogy de az pedig istenkirály, majd kiadjuk a samoledet. az is gyenge? nem baj, elmondjuk, hogy milyen király, az utódba meg samoled+-t rakunk, aztán kikiáltjuk, hogy mennyivel jobb, mert nincs pentile, bla-bla-bla. ami eddig a best megoldás volt szerintük.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
ipad-en kicsit más probléma volt, de legalább olyan zavaró, az tény. ahogy az is, hogy már nem jelentkezik a hiba, ami nagy különbség, mert sgs-nél a beégés az újabbaknál is előjöhet pl, vagy a szoftvres bug. vagyis összefoglalva mindenhol vannak hibák, de az apple ha nem is mindet, de elég sokat kijavít belőlük, az egyetlen negatívum, hogy a megoldásig szar a kommunikációjuk néhány esetben.
5645: kopó max te vagy.
sgs hiba tagadva van/volt, kell rá reagálni, ipad 2 hibát soha nem is tagadtam, minek linkeljem? az LG baszta el.[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
-
nggabi
félisten
válasz ForRedGlory #5642 üzenetére
az egyik élénk a másik meg fakó. én inkább az élénkre szavazok...
beszéljetek má emberi nyelven szaturb.. szaturabsz.. szatrácó... mi van? óóó bazz jön ever nemsokára... mi lesz még itt...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
kutkut
addikt
Köszi, hogy megkerested.
Ezért tartunk...
Amúgy, nem mostanában lehetett olyanokról olvasni, hogy az iPad-on látszott a háttérvilágítás?? Egy kb. ugyanilyen folt formájában?!
Gondolom, mindkettőt cserélik garban, oszt ennyi. Senki sem tökéletes...
FRG:
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
nggabi
félisten
+100
lefordíthatom? nem kell fikázni a másét amikor a tied is ugyanolyan sz@r
joey: melegedés állítólag sgsnél is van. én se találkoztam vele soha... navi vagy játék közben lekapcsolja a töltést... "állítólag"... mondjuk nem ír ki semmit, csak nem tölt...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
joey04
titán
az elsőre ott a válasz a tesztben, az az igazság is egyben. nem osztom se frg megy egyéb hater, se pedig everman véleményt ezzel kapcsolatban. a másodikkal nem találkoztam soha, de volt olyan, aki igen, tehát tagadni kár. bár a körülményeket ismerni kéne. inkább ezt lássam, mintsem megpusztuljon.
telepítsünk már fel az i4re egy 700megás játékot és közben csörögjünk rá... megnézném széthullana mint a puzzle
nemde akkor is szégyen volt h egy 170ezres telefonra 4x kellett rányomni ha le akartad tenni a hívást...
ilyennek nem találkoztam. az egyetlen probléma, azt pont az ellenkezője volt: a proxymity sensor hibája miatt esetleg véletlen letehetted, ezt tapasztaltam is, de ritkán és hamar javították is.[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
cikkírónak:
"az iPhone-on kívül még nem találkoztam olyan készülékkel, amelynél ez a rész is száz százalékos lett volna"
mellesleg amikor ezt a cikket írhatta pont hogy akkor jött az i4 is nem? ezzel az apró kis hívásbugjával... nem cikket kéne neki írni gondolom azóta ezt kijavították az almában. igaz joey? de akkor is szégyen volt h egy 170ezres telefonra 4x kellett rányomni ha le akartad tenni a hívást...
lehet nekem más elképzeléseim vannak a 100%ról
kali: ne pocskondiázzá már mert megjelenik joey. jah már késő de ott vannak a képek +1
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz Oppenheimer #5635 üzenetére
ááh én befejeztem. csak frg meg joey felbasz a hülyeségeivel. utána meg jön csóri újonc h melyik telót vegyem és ezt olvassa... szép...
am a kis spica is sokat fejlődött ám előbb volt rá ginger mint nekünk ha jól láttam... jó persze nem hivatalos...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
cikkírónak: nyád ez biztos vmelyik almás haverod írta joey
ellenben az almán nem futott semmi. csak egy egyszerű hívás kihangosítva. aztán bármit nyomsz csak elsötétült a kijelző és ment tovább a hívás. "józsi rakd mán le" ezen szétröhögtem magam...
na de nem meggyőzni akarlak mivel úgyse lehet. csak mondom h nem minden fekete vagy fehér...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
joey04
titán
nem keverem:
Telefonálás közben sem a hangminőséggel, sem a térerővel nem volt gondom (ez mostanában ugyebár fontos kérdés, hehe), a hívások kezelésével viszont annál inkább: bizonyos alkalmazások futása közben egyszerűen nem jöttek elő a hívások felvételére vagy elutasítására szolgáló virtuális csúszkák, az Asphalt 5 telepítése közben például ketten is hívtak, a telefon elkezdett csörögni, a képernyő elsötétült, én meg képtelen voltam fogadni a hívásokat. Ettől idegbajt kaptam, fizikailag is létező híváskezelő gombok kellenek, pont. Vagy nem biztos, hogy kellenek, de akkor ez a rész legyen rendesen megcsinálva, mert eddig az iPhone-on kívül még nem találkoztam olyan készülékkel, amelynél ez a rész is száz százalékos lett volna.
-
legenda
létezik a beégés, csak szerencsére nem jellemző! nekem augusztus óta sincs - pedig még nagyítóval is megnéztem -, több ismerősömnek sincs, ellenben láttam egy készüléket, ahol már 5 hónaposan jól látható volt, az gariban cseréltetve is lett!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nggabi
félisten
válasz ForRedGlory #5629 üzenetére
nem lehet telefonálni vészhelyzetben? mi van? o_O
am nem is szidtam sem az applet sem jobs nagypapit miért maradna?
(#5630) joey20: kali megelőzött. amíg van 2 év garból másfél engem nem zavar ha beég. kicserélik, és mire lejár a gar úgyis eladom. nem kevered az i4el az sgst? csak mert mintha azon nem lehetett volna lerakni a hívást kihangosítva. jó spicán még tényleg voltak gondok, de én sgsen fél év alatt nem találkoztam ilyennel. (egyik romnál sem)
am nekem nincs beégve fél évesen, gondolom akkor már nem is fog...
magyarul: frg hüle vagy fel lehet azt venni csak nem jól próbáltad
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
joey04
titán
az a baj, hogy van ott minden. látszik, hogy új a technológia, és sajnos a samsung nem engedi, hogy kiforrjon, és azon túl, hogy egy kicsit vicces nevekhez jutunk így (Super AMOLED Plus, LOL), elég sok hiba is marad. lehet, hogy ez a jövő, csak várni kéne vele, és rengeteget finomítani.
5629: maradok mindenképpen. jaja az sgs hívásindítási/fogadási gondjai elég aggasztóak voltak, ezek alapján az utódban már javították...
5631: ez elég nevetséges nézőpont.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz ForRedGlory #5626 üzenetére
áááh gagyi cuccot ennyiért nem veszünk majd később 30k-ért lehet kicsit sárga. 170ért nem
joey: inkább égjen be mint h májfoltos legyen mint frg-é
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
válasz Oppenheimer #5622 üzenetére
de neki legalább 0,27collal nagyobb sárga foltja van mint nekünk
"szenyor dzsíííí"
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz tariattila #5621 üzenetére
Neki is sárgafoltos, csak nem meri bevallani
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #5620 üzenetére
de állítólag totálisan túl van a szaturáltság határain és még sárgafoltos is a kijelző... így kivárom az i5-öt...
nézek is valami szaturbálós aláírást... mer megérdemlem
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #5619 üzenetére
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #5618 üzenetére
ez van... majd mikor hasonló "cipőben" jársz.... ehhhhhh
amúgy meg kivárom a telenoros árat... az nem olyan tréé
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #5614 üzenetére
-
tariattila
veterán
válasz Oppenheimer #5615 üzenetére
nagyon helyes a megszólítás fijacskááám
-
nggabi
félisten
válasz Oppenheimer #5607 üzenetére
csak azért van egy alatt mert nem szedem a csirketápot és gyenge vagyok
crayo es kuckuc: bekaphassátok este szétlövöm a seggeteket.
"szenyor dzsíííí"
-
tariattila
veterán
válasz Oppenheimer #5610 üzenetére
így van kutkut kollega jól mondja!
logoutom végén ott a link...sagit: asszony nem akar előfizut mert nem használja el az adatot... én meg nem akarok ismét számot cserélni és még egy előfizut a nyakamba (most váltottam tréről telenorra...)
anyucinak a dominójára lett volna legjobb de az havi sok többletkiadás...
a sörömből meg nem engedek...pedig de szépen letárgyaltuk vazzzz... ha lett volna kis kp-m ahogy nincs akkor sima ügy lett volna... (bocs...)
30 ezer kp-t ért volna nekem de az előfizu miatt nem kell...
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
-
legenda
válasz Oppenheimer #5604 üzenetére
én például nem, tudatlan vagyok ilyen téren, mert nem szoktam játszani!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Oppenheimer
nagyúr
Ki az a csávó aki a hardveraprón olcsón árul SD kártyákat?
-
kutkut
addikt
-
nggabi
félisten
válasz ForRedGlory #5602 üzenetére
azon is jó de van aki ipadról nyomja. az az istenkirály.
kuckuc: ne fényezd má magad
"szenyor dzsíííí"
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #5602 üzenetére
Jelzem, nekem tegnap elég volt egy sz@r SGS 4"-on egy 59/21-es k/d-hez 15 perc alatt.
Szerintem ez igencsak derék.
k/d = kill/death
Szerk: Hátha valaki nem tudja. Tisztelet a kivételnek.
Így jobb?Inkább az értékeket kommentálnátok...
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #5599 üzenetére
nggabi féle öldöklős játékkal nyomatják SGSII-n. Csak ugye az 4.27"-es és jobban látják nggabi tökeit, amit mindig ellőnek
Mellesleg ha megnézed az oldalt, ott van már kint az SGSII[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz tariattila #5599 üzenetére
sikerült dönteni?
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.