- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutti-amigo
tag
Sziasztok!
Sajnos én is csatlakozok a károsultakhoz. Szintén S4 mini. Ma pont 1 hónapos a telefon. Már egy hete nincs nálam. 03.28-án vettem én is egy S4 mini készüléket a Média Markt-ban. A srác erősködött is hogy esetleg kössek rá készülék garanciát. Akkor úgy gondoltam hogy felesleges, nem szoktam a telefont dobálni, beáztatni úgyhogy minek az nekem. Mostmár kezdem úgy érezni, hogy lehet a srác már tudott valamit, hogy azért ennél a készüléknél érdemes az.
Na szóval vettem a készülékre flip tokot is szóval a kijezlő és védve minden irányból. Használtam is örömmel egészen 04.19-ig. Sétálni voltam párommal és visszafelé beugrottunk a garázsba, mert 1-2 eladni való cuccot le akartam fotózni. Veszem elő zsebemből a tokban lévő telefont megnyomnám de fekete marad a képernyő leszámítva a jobb felső sarkát ahol mindenféle színben játszott. Nézem mi van hát az lcd képenyőn jópár repedés. Na mondom fain az lcd képernyő ripityomra tört. A telefon végig tokban volt tartva egy nyavajás külsérelmi nyom, vagy karc sem volt rajta.
Hát jó, be a Média Markt-ba telefon lead. Srác papírra ráírja hogy jobb alsó sarkát kopás/sérülés látható. Mondom neki muti hol. Mutatja. Elkezdem kicsit kapirgálni, hogy mi az hát kérem szépen az oldalán még rajta volt az a kis fólia is és a saroknál már picit felvált és ott picit megkoszosodott. Mondom neki, hogy mizu. Jaaaaaa hogy ott fólia is van. Hát mondom ez fain lesz komoly hozzáértés van. Hát jó a jegyzőkönyvről lehúzza, hogy sérülés van rajta. Beküld Telemax-ba. Na előző este már olvasgattam itt a totyikot és bevallom, hogy az elmúlt 1 hétben nem voltam éppen nyugodt. És hát nem vétletlen. Ma szól ugyanez a srác, hogy megvan a "szakvélemény" nem garanciális dolog úgyhogy 36.990huf fejében megjavítja a Telemax
vagy ha nem fogadom el akkor 2750 huf a bevizsgálás. MI VAAAAAN??
Megmutatta a srác amit ma kaptak a Telemaxtól. 2 rohadt sor meg az árajánlat a javításra. Hát a jó édes anyjukat.
Annyi történt hogy eléjük került a telefon, ránézett az ember és azt mondta, hogy nem garis.
Nem vagyok fogyasztóvédelmis de azt hiszem, hogy az adott cégnek aki eldönti, hogy az adott eset garanciális vagy nem, annak kell bizonyítani azt, hogy ha nem hát miért nem. Sehol egy jegyzőkönyv hogy milyen vizsgálatot végeztek a telefonon, az miben nem felelt meg a gyári paramétereknek és konklúzió, hogy ezek tükrében nem garanciális. Egyszerűen egy ajánlat és hogy nem garis. Hát mi ez itt emberek Üzbegisztán vagy mi a vihar???? Azt hiszem budaörsön asztalborogatás lesz.
Most annyi van, hogy a Média Markt ügyfélszolgálatán visszaírattam a Telefasznak, hogy ugyan egy jegyzőkönyv vagy valami milyen mérések és vizsgálatok alapján állítják, ezt. Mert ez egy lópéró.
Hát most várom, hogy akkor ugyan mivel támasztják már alá ezt. Bár ahogy itt a hozzászólókat olvasom képesek a telefonon valami külsérelmi erőszakot elkövetni, hogy azt mondhassák, hogy ezért. Isten bizony.
A felháborító meg az volt, hogy az ügyfélszolgálaton a hölgy kimondottan azt éreztette, hogy olyan vagyok aki bizony lelejtette a tellát és én csak itt lehúzást akarok csinálni. Mert hát mitől törne az el ha nem mechanikai behatásra. Biztos megnyomtam. Mondom neki a gorillát úgy hogy nincs rajta külsérelmi nyom és alatta eltörik az lcd. Hát mondom hagyjuk mááár. Aztán tartottam még rövid kiselőadást kristályrács hibáról és a hőmérséklet változás okozta hatásáról és időben intervallumáról a hiba függvényében. Szóval csak hogy ne mondjuk már hogy ilyen nem történhet meg ugyebár. De kedves sorstársak ezt ti pontosan jól tudjátok, hogy IGEN behatás nélkül is eltörhet az lcd.
Egy kicsit békülékenyebb lett amikor megkérdeztem hogy látott e már hibás üvegkancsót ami a beleömlő forró folyadék hatására fullra megreped. Ugyebár.
Úgyhogy most várom mit reagálnak rá, de biztos vagyok benne, hogy Samsung ügyfélszolgálat lesz belőle.
Remélem a Samsung-ban bízhatok, mert a telemax-tól ezen totyik olvasgatása után pontosan ezt vártam.
Ha valaki tud valami jó tanáccsal szolgálni számomra, azt megköszönöm.
üdv
Tutti-amigo
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest