Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asmodeus01
tag
Nem értem mire várjátok annyira a JB-t?? Hiszen pénteken Globális Game Over lessz,,a Maják szerint.
)()--Ne feledd! Attól, hogy valakinek baja van veled, az attól még mindig csak az Ő baja.... .--()(
-
zoleeno1
veterán
válasz bajusz66 #2751 üzenetére
tegyük fel, hogy mégis erőt veszel magadon, és romolni akarsz a hegesztés után... mobil odin?
Asmodeus01: A maják egy szóval sem mondtak ilyet, csak kiforgatták a szavaikat. De amúgy is, mégis jobb azzal a tudattal megdögleni, hogy JB van az S2-mön
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Mike81
senior tag
Sziasztok! Végre el jutottam oda, hogy én is SGS2 tulaj lettem Véletlenül láttam meg Zack hírdetését. Gyorsan le is csaptam rá mert ez lett volna már a második teló amit elszalajtok És azért ezt már nem hagyhattam ki Én úgy gondolom nagyon jó kis telót sikerült szereznem, tényleg olyan mintha most vették volna le a polcról. Az eddigi segítséget is köszönöm szépen. Sok jó tanácsot kaptam priviben. Maga a teló nagyon durva. A Galaxy Ace-el is elvoltam de ez ahhoz képest űr technologia. Itt a forumon is sok érdekes és jó dolgot lehet olvasni.
-
DBC
tag
akit esetleg érdekel, az összes sandisk microsd kártya 70% kedvezménnyel kapható az amazon.com-on én 32 gigásat vettem $29-rt (ha az import fees depositot visszautalják)
-
zack
nagyúr
Aki vásárolt már tőlem itt a PH-n, csak ilyen minőséget kapott használtan.
Használd egészséggel, és csak olyat kérdezz, ami 1000x nem lett még kitárgyalva, mert ezért harapnak a srácok.
De ahogy olvasom, nem lesz gondod a visszaolvasással.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
bajusz66
aktív tag
-
resist
tag
Sziasztok, én is SGS2 tulaj lettem Az a kérdésem, hogy létezik ehhez olyan headset, mint a Nokiának, hogy van rajta hangerőszabályzó, play/pause, előre-hátra váltás? Van olyanom, de sajnos avval nem működik
-
Gloob
addikt
válasz bajusz66 #2764 üzenetére
Sziasztok
Nézd meg csak ezt a linket? Nem is annyira warez ez, mivel az XDA-ra a készítője rakta ki.Samsung Galaxy A52S
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok.
Ezt próbálta már valaki rootra? -
-
bajusz66
aktív tag
-
zack
nagyúr
válasz zoleeno1 #2770 üzenetére
Már tudjuk.
Egy biztonsági rés kihasználásával apk formájában rootolhatóak az említett telefonok.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Muffi
aktív tag
Rohadjon meg a samu h januarra rakatja a jbt.. ez vmi vicc amugy...igy leszarni a tavalyi csucs keszuleket, iden meg mar csk a note es az s3 segget tudjaj csk nyalni...szanalom...tobbet se lesz samsungom sztem...-.- fos leakkel kell nyomulni...mind1..
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
TTomax
félisten
És?Mit vennél helyette?Nagy levegöt??Még igy is a samunak van az egyik legjobb támogatása... ez van...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
bajusz66
aktív tag
válasz laszlolczka #2782 üzenetére
Ment pü
Csak meg birtam venni jöhet az új rom[ Szerkesztve ]
XWLSS 4.1.2/I9000 XWJW5
-
Muffi
aktív tag
Najo nem fos csk idegesit h nincs vegleges verza. Igen mondanak azt h basszatok meg nem kaptok jbt csak januarba vagy februarba es levan tudva..nem varnank mindennap h talan most vagy holnap...tuti karacsony elott...es sehol semmi...nem kene huzniuk az agyunkat....
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
zack
nagyúr
Nem, a Leak nem jó. Nem azoknál akiknél problémamentes, hanem azoknál akiknél nem. Nekem az összes Jelly Bean ROM produkálta a lockscreen fagyást, és volt hogy nem tudtam felvenni a telefont hívásnál.
Van akinél ez sosem jelentkezett. Aztán itt van a függővé varázsolás... Van akinél előfordult és van akinél nem.
Így nem adhatnak ki egy hivatalos ROM-ot, csak úgy, ha az minden készüléken jó. Valószínű több még a hiba mint sejtették, és kell még idő nekik hogy megoldják.
De még mindig inkább ez, mint hogy megkapjátok hibákkal tele, hivatalosan.Miuffi:
Nagyon el lettél kapatva, felesleges puffogni, és alapod sincs rá. Szerintem örülj neki, hogy 4.1.2-ig lesz frissítés, mert sok gyártó még csak ICS-nél tart, és JB még sehol, és valahol már nem is lesz. S2-re is úgy nézett ki pár hónapja hogy nem biztos hogy lesz. Ehhez képest, már vered az asztalt, hogy nincs itt karácsony előtt. Olvastál hivatalosan olyan a Samu tollából, hogy tuti megkapod decemberben? Mert itt azon túl, hogy voltak linkek, egyik se volt hivatalos, max kungzi véleménye, hogy "majd holnap".
Ez olyan mint az X-Fi Gamer Fatal1ty hangkártyám. Win 8 drivert először nov. végére ígértek, majd lett belőle dec közepe, és most már jan végénél járnak. Írtam a supportnak, mert ez hivatalos volt, de alapvetően örülök, hogy egy 4 éve csúcsnak számító kártyára még lesz Win8 support.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zoleeno1
veterán
Így van. Bár ezek nálam egyszer sem jelentkeztek (még), de attól még létező probléma. Meg vannak egyéb apróbb bugok. Pl: A percjelző hang sem működik, azonnal fc-zik. Ugyan én ezt sosem használom, nincs rá szükségem, de attól még bug. Teljesen jól elvagyok a leak-kel, inkább jöjjön pár héttel később a hivatalos, de bugmentesen
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
zack
nagyúr
Mit szóljon egy Sony tulaj? 2013 Q1-ben kapnak Jelly Bean-t, pedig az Xperia T csúcsmodell, és még mindig 120k. Szóval itt még mindig kiemelt helyzetben vagytok a Samu jófejsége miatt.
Az meg a Samu privilégiuma eldönteni, és így is van rendjén, hogy az új modellek kapják meg először. Millió régió, szolgáltatós és független ROM-ok tömkelegét kell megoldaniuk, és nem az S2 frissítése az elsődleges megoldandó feladatuk.Így is második körben kapjátok meg, Note 2, és S3 után. Ez azért elég jó support szerintem.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Egy kis aksi infó csepegtetés:
14h16p készenléttel 2h17p kijelzővel, 1h28p hanghívással, minden bekapcsolva 66% vagyok.
Ez az első töltés, tehát ez még javulni fog.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
elmariachi89
csendes tag
Sziasztok!
Kb 1 hónapja vettem egy teljesen új telenoros S2-t, és lenne egy olyan problémám vele, hogy pár alkalommal előfordult, hogy ha lezárom a kijelzőt (elsötétül), kikapcsol a telo, de semmi hang vagy rezgés vagy kikapcsolási video nincs (azt is hogy kikapcsolt akkor veszem észre mikor újra használnám, de ekkor nem kapcsol be) Ezek után csak akkor tudom bekapcsolni ha kiveszem az akksit.
Bevittem szervizbe, de ott persze nem jött elő a hiba így visszaadták, és nem csináltak vele semmit.
Volt valakinek hasonló gondja? Van valami megoldás a gondomra?Ja még csak annyi lenne, hogy az normális-e, ha tartósabb használat alatt a telefon kamerája körül elkezd a telo melegedni?
KÖSZI a SEGÍTSÉGET ! !
-
zack
nagyúr
válasz TheBomberman #2794 üzenetére
Ez egy 3100mAh Note 2 aksi, egy Note 2 telefonban.
-
adam432
tag
válasz elmariachi89 #2795 üzenetére
A válasz a kérdésedre: [link]
Ezeknél az újabb gyártású S2-eseknél mostanában gyakran előfordul ez a hiba. Utóbbi napokban volt róla többször is szó a fórumon, olvasgass vissza.„Si vis pacem, para bellum.”
-
bajusz66
aktív tag
-
knyitogato
őstag
Most komolyan valaki elhitte, hogy karácsony és főleg a karácsonyi szezon előtt frissítést adnak ki? Jó, "az órákra vagyunk a JB-től" nem volt szép húzás , de ilyenkor rengeteg mobil fogy. Sokan inkább vesznek/kapnak újat, amin pl. már új rendszer van. Februárnál biztos nem lesz hamarabb, ne éljétek bele magatokat. Bárcsak tévednék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest