Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
scapegt
őstag
Én úgy küldtem be szervizbe a telómat legutóbb, hogy púpos volt az akku...telefonáltak, hogy emiatt nem javítják a többi hibáját a telónak, hacsak ki nem fizetem az új akkut, ami 8.000,- Ft ... mondtam, hogy köszönöm nem kérném (9e Ft-ért 2000 mAh-sat vettem helyben másnap). A poén, hogy még óradíjat is számolnak fel akkucserénél kicsit poénos szerintem, hogy beletelik legalább fél percbe, míg beleteszik az újat és ezért kiszámláznak egy fél vagy egy egész órát... na de ez van. Szóval ennyire számíts, ne 4e Ft-ra, mert az bolti ár, teljesen más.
Egyébként 1,5 éves telónál nem fogja kicserélni ingyen, ez biztos, enyém is 1,5 évesen ment legutóbb szervizbe és azonnal figyelmeztettek arra, hogy az akku már nem garis...
-
nfsu17
veterán
válasz scapegt #23351 üzenetére
most voltam egy telenor üzletben, 14.000 pénz volt a 2000-es akku.
jól értem, hogy garanciás teló, "csak" púpos akku és addig nem csinálják meg mondjuk a kijelző cserét, míg valahogy bele nem teszel valami nempúpos akkut?
ez milyen már?
értem, hogy veszélyes a púpos akku már, meg gondolom azzal magyarázzák, hogy veszélyes lehet a többi alkatrészre, de ez akkor is nekem kicsit fura. -
busman
veterán
Ez a Mysterious AOKP mennyivel gyorsabb mint a neat?
Mert unatkozom kicsit,rombolnék egyet.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Burt1793
veterán
válasz csenor #23357 üzenetére
Azzal is le tudjuk ellenőrizni, hogy megosztod velünk részletesen a merülési adatokat. Akinek ugyanolyan aksija van, mint neked, az meg tudja majd határozni, hogy milyen a te aksid állapota
De van rá egy-két hülye program, de azok nem mondanak semmi kézzel foghatót, ráadásul kb 100ról csutkára kell meríteni az aksit... -
zenke
aktív tag
Ez a gold akksi amúgy nagyon kaki?
Annyit tud mint az 1650-es gyári?
Ilyenem volt anno SGS-ben 3500-as. Vastag. Nem volt rossz.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Ace Xperion V5, Galaxy SIII 4.1.2+Siyah, Galaxy Note2 Stock 4.1.2
-
-
cozmo
őstag
Én visszaküldeném akku nélkül. Most vissza emlékezve mikor a sanyi erekktion telefonom volt állandóan szervizben, akkor az akkut sosem adtam be a készülékkel. (Egyébként ritka nagy paraszt volt a szervizes. Elfelejtette hogy nem Pistike kategóriás telefon.)
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
mivan80
aktív tag
Nekem most Húsvét után volt a telóm a szervizben, több probléma volt, köztük a hirtelen akksi merülés.
Már telefonon közölték, még a szervizbe vitel előtt, hogy vszínű halódik az akksim, kéne helyette új, de az nem garanciális csere, hanem fizetős mulatság.
Mondtam, hogy azt most nem szeretném fizetni, nem volt ezzel problémájuk, elvitte a futár így is, és minden mást megjavítottak (kijelző csere, stb), és visszakaptam a telót a régi akksimmal.[ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek,
Úgy látom nemsokára érkezik a telefonomra való magyar rom (XEH) ami elvileg ez lesz: I9100XWLSS. (mivel már kint van a telenoros és a vodás magyar rom)
Ezért érdeklődnék, hogy létezik-e már LSS-hez Philz kernel?
És esetleg még ripple effect, crt-off és 4-Lockscreen-Shortcut ami feltelepíthető az LSS-re? mert gondolom a régi I9100XWLS8 Spain romhoz való már nem fog működik az LSS-el. -
Klarsa
tag
válasz Klarsa #23366 üzenetére
Módosítanám az előző hozzászólásom, mert philz-t már találtam (04.05.2013 - PhilZ-cwm6 v5.00.4 with CWM 6.0.3.1 based recovery)!
Most már csak a ripple effect, crt-off és 4-Lockscreen-Shortcut érdekelne LSS-re való, ha valaki tudna dobni egy linket ahol megtalálom annak nagyon tudnék örülni.[ Szerkesztve ]
-
zenke
aktív tag
4.0.3 hoz valaki tudna linkelni odin-os rootot?
Galaxy Ace Xperion V5, Galaxy SIII 4.1.2+Siyah, Galaxy Note2 Stock 4.1.2
-
Flyme
senior tag
válasz belavagyokbp #23324 üzenetére
Első ROM, ami tetszik a gyárin kívül, köszi
Viszont nem tudom letölteni, csak nálam van valami gond a Dev-Host-tal?
Tudom, V5-ös verziót le lehet tölteni 4Shared-ről is, de az 5.1-et nem..[ Szerkesztve ]
-
belavagyokbp
aktív tag
Előbb próbáltam ki, kicsit lassabb, mint a NeatRom, viszont több beállítási lehetősége van. Igazság szerint a kettőből lehetne egy tökéletes romot csinálni
Dev-host most sz*rakszik, én sem tudok róla letölteni semmit.
Az 5.1-ben pedig elvileg volt egy Bluetooth hiba, ezért az 5.0-hoz csinált egy update-pakkot:
"Known BT issue in v 5.1
I've found out what's the problem to the Bluetooth. It is coz by the BeatsAudio Mod. So for who that use BT headset or whatever , stay in V5 and i'll make a
PREMIUM SUITE
that will contain the MODS in the v5.1 changelog except BeatsAudio Mod "INNEN tudod letölteni, bár ez is a dev-hostra mutat, szóval nem vagy sokkal előrébb. Az 5.0-hoz pedig ITT egy 4shared-es link, én innen szedtem őket.
[ Szerkesztve ]
-
Sandormaster
aktív tag
Üdv!
Beszoptam a KIES-t (no offense, tudom tudom nem lehet használni, de a teló már rég megvan és minden ment eddig ezzel az okádással... ) szóval új PAN JB frissítés közben hibát írt a KIES, majd vészhelyzeti visszaállítás, amibe beletört a bicskája...azóta fel se ismeri a telót, bekapcsolásnál a "Firmware upgrade encountered..." szöveg jön be, download mód bejön, szóval remélem menthető a helyzet, kérdésem: mi a legrövidebb út arra hogy a hőn áhított PAN JB-re frissíthessek végre? (elég tőszavakban, linkekben, igyekszem majd én is utánaolvasni, de egyszerűbb ha van a helyzetre iránymutatás így elsőnek ) -
Weeman1
veterán
válasz Sandormaster #23373 üzenetére
Milliószor le lett Írva pedig hogy a Kies egy sz@r.
Xiaomi 11T Pro
-
D@ni88
addikt
Csütörtökön bevittem a telómat az oktogoni samsung szervizbe, hogy húzzák újra a legújabb szoftverrel.
4.0.3-at sikeresen cserélték 4.0.3-ra...
-
havri1
félisten
Helló!
Sosem használtam még vírusirtót meg ilyen pucoló programokat androidon, de most lehet szükségessé vált.
Tegnap egy rendszer app csak úgy hirtelen root jogot akart kérni, megtagadtam, és most azóta laggol a gyári LSS.
Igazából csak playról szedek cuccokat, de a gyerek teleszemetelte ingyenes appokkal, és nem kizárt, hogy összeszedett valamit.
Valaki tud valamit ajánlani?
Köszi!(#23385) Riuko Wifin? Odinnal tessék tolni!
[ Szerkesztve ]
havri
-
bakszazsolt
csendes tag
Sziasztok! az új Telenoros XWLSS-hez Root-ot hol találok? előre is köszi
-
scapegt
őstag
válasz nfsu17 #23353 üzenetére
és meg is vetted 14e Ft-ért a Telenornál??? Neten legolcsóbban 8.990,- Ft + 520,- Ft a posta, de Te tudod.
Igen, jól érted, én is csak néztem, hogy a többi, hibalistán szereplő dolgot nem javították, mert részleges javítást nem végeznek. Tehát megsétáltattuk a telefonomat potyára. De úgyis beküldöm újra megint, mert eldobja a hálózatot telefonálás közben néha és marha idegesítő (a piros szín beégését már meg sem említem, 2x volt már kijelzőcserém...)
cozmo: mivel akkuval kapcsolatos problémám (is) volt a telefonnal, azzal együtt kellett beküldenem. Persze most, hogy már megszűnt a kikapcsolás problémám, anélkül is beküldhetném, de nem tudom, úgy elfogadják-e.
mivan80: akkor mákod volt, vagy csak én voltam peches?
-
őstag
MIUI V5 van fent. Nova launcherrel használnám, de widgeteket nem enged kitenni. Se a gyári MIUI, se az általam letöltött alkalmazásokét sem. Mitől lehet ez?
Köszi! -
Shummo
senior tag
Hali, Egy ideje nem romoltam, de a VK 7.3 már igencsak belassult, bár más hibája nincs. Olvasgattam és ugy latom most a Neatrom lite 4.7 a best choice. Az lenne a kérdésem hogy ehhez valami VK hasonló témát nem tudtok? Vagy bármilyet ami különbözik a gyári összevisszaságtól?
-
csenor
senior tag
válasz Burt1793 #23363 üzenetére
Reggel levettem a telót a töltőről!
Nem nyúltam hozzá egy 1 órán keresztül 1%-ot ment le!
Azután egy órára bekapcsoltam ezt a txt-t készítő akkufigyelőt, akkor lement 4%-ot!
Utána lefrissítettem 6 programot a market-ből 10 perc alatt elszállt 5%!
A készenlétben idő jónak tűnik, de amikor elkezdem használni akkor azért már szárnyal lefelé az akksi!
Jó lenne valami program ami leteszteli, hogy milyen állapotba van akksi! -
sniphoe
aktív tag
Gyári levelezőkliensben meg lehet adni, hogy melyik IMAP mappába tegye a küldött leveleket?
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- iPhone 13 256 GB
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest