Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
válasz Protezis #8451 üzenetére
És akkor mi van ha leírom, többeknek hiànyzik. Olyan romot keresek amiben benne van, sajnos a leírásokból nem derül ki.
Amúgy meg semmi közöd hozzá sztem..jó hogy ráérsz kigyűjtegetni a hozzászólàsaimat..
@ kano...nincs benne..[ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
mivan80
aktív tag
válasz Protezis #23955 üzenetére
Köszi szépen!
Magamtól is eszembe juthatott volna, de nem jutott, látszik, hogy már este volt!(#23958) wassair21:
Ez viszont nekem is eszembe jutott, de pont most pár napja raktam újra a romot, mert az előző megzuhant, nem jutott túl bootolás során a Samsung S2 i9100-as képernyőn.
Sanszos, hogy pont azért pusztult meg, mert túl sok rendszeralkalmazást uninstalláltam, töröltem az ES FileExplorer hasonló funkciójával...
Gondolom, a gyári rom, mivel nem deodexelt nem viselte jól vmelyik alkalmazás eltávolítását... Ezért most úgy döntöttem, hogy ezt kihagyom. -
Cobalt14
tag
válasz Protezis #25100 üzenetére
Megvolt minden, de azt mondja a tulaj, hogy kevésbé reagál az érintésre, és kevésbé folyamatos a működés mint volt. Illetve a cache törlést nem tudom hogyan érted, a gyári visszaállítás menüben nem találtunk ilyet.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 2 Prime --- www.retrieverhelp.hu
-
Cobalt14
tag
válasz Protezis #25105 üzenetére
A menüben és a beállításokban nincs recovery menüpont, csak gyári adatok visszaállítása (backup and reset), itt csináltunk egy teljes vissza állítást. Ha CWM-re gondolsz, akkor a telefon nincs rootolva, tehát ott nem tudunk cache törlést végezni.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime --- www.retrieverhelp.hu
-
Protezis
őstag
válasz Protezis #32767 üzenetére
Igen, kiválóan működik. Itt egy összefoglaló a telepítés menetéről.
-
Kékes525
félisten
válasz Protezis #33127 üzenetére
Az első ROM-olásom óta a Titanium Backup mindig figyelmeztet ROM csere után, hogy az IMEI számom megváltozott, kiírja a régit és az újat és felajánlja a lecserélését.
Elfogadhatom?
Másrészt biztosan jóra cseréli?
*#06# IMEI code -al minden esetben a tényleges (valós) számot kapom?
Mert ha igen, akkor ezzel ellenőrizhetem. (Nem akarom szét szedni a telefont, tudom az aksi alatt láthatom).Eddig semmilyen problémát nem okozott, vagy legalábbis nem vettem észre.
Mit tanácsoltok?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Autós topik
- Orvosi kérdések
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple notebookok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest