- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
F1 romot egyelőre nem ajánlom, sajnos egy idő után elkezdett lagzani...
-
C.Brigante
veterán
na, tegnap este óta az F1 rendben van, bár nem sok mindent lehet ilyen kis idő alatt mondani róla, de a lényeg az, h eddig minden rendesen működik rajta, hibát nem találtam. A gyorsaság abszolut kielégítő, fc-nek nyoma sincs. Kicsit használom még aztán belakom.
btw. jól látom, h nem látok benne vibra erősség állítást? Maximumon kerreg nekem sms közbe, ez nem túl jó, bár nem katasztrófa. Volume-nál nincs ez a lehetőség...
-
C.Brigante
veterán
na, paszírozom fel az f1 nexus romot, piszkosul bejön!
-
C.Brigante
veterán
nekem is 0x19, de leszarom!
-
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
tudod mit vettem észre lpw és lpf között? lpw sms írásakor, mármint amikor rányomsz az új sms ikonra, (amikor feljön a billentyűzet) akkor azt lagzás mentesen nem tudja megcsinálni! és eddig egy olyan romot sem találtam, ami ezt simán ntette volna, kivéve az lpw-t! Nem egy lényeges dolog, de mindenesetre érdekes! Sztem Rotate-el ezt beszéltük már anno!
(#22112) zack: 100% hogy csak placebo hatás!! 1.2 és 1.4 között nincs érdemi változás amit ui felületen láthatnál. Csak szintetikus tesztben láthatod az eltérést, de ott sem lényeges a különbség!
-
C.Brigante
veterán
válasz
Rotate #21957 üzenetére
Ez az lpw valami brutális lett! Eddig lpf et használtam ugye, de a közelében nincs ennek! Hát ha nem változik ez a kép erről a romról, akkor 100% h ez marad a sok közül!
zack: a főzöttek közül mindnek volt valami baja! 11.9 pl lock screen kép váltásnál fc! Nah mondom nesze nekem wanam... meglátjuk mit mutat ez a stock lpw, bár így matadna mint amilyen most!
Fect$: mindenképp stock lpw-t ajanlom cf-el! (Nem bánod meg)
-
C.Brigante
veterán
áhhh 11.9 is egy szar
megy fel a gyári lpw cf-el! ozt jónapot!
-
C.Brigante
veterán
ez de komoly wall app: [link] most dobtam fel, tetszetős!
-
C.Brigante
veterán
11.9 eddig nem rossz, aksiidő jó első töltés után. 10.9 nél márcsak az üzemidő és wifi ragadásban is jobb, amúgy talán ua. a feeling.
Nem tudom próbálta e már valaki ezt a browser-t, de eddig jobban tetszik a gyárinál: [link] -
C.Brigante
veterán
hát nem egyformák az elvárások a romokkal szemben!
Ez a török távozik a telefonomról, más lehet még elnézné, de az, h a settings menüben lagol a scroll az nálam szarvas hiba! Nem érzem smooth-nak ezt a romot, vagy gyorsnak gyors, csak mindezt laggal együtt teszi, rossz nézni! (az én szemeimnek legalábbis)
Azt kell mondanom a wanam 10.9-et még eddig egy custom rom sem tudta überelni, ez a véleményem erről! Gondolkodóba is estem, h visszarakom, de akkor mivel fogok így kínlódni?ezért megnézem mit csinálnak ezzel az LPG-vel!
(mindenképp zárójelben megjegyzem, h ez a nagyszerű szia kernel, 3500 pontnál nem képes többet csinálni quadban! Azért ez kissé erős, GB többet csinál.)
-
C.Brigante
veterán
tegnap este óta van fent a török, marha csillivilli (jó értelemben) viszont szomorúan látom a szióka kernelt, én nagyon nem vagyok vele kibékülve.... (tudtam, h az van benne de ki kellett próbálnom) attól félek a meglepetések hada nem most fog jönni, hanem majd 1-2 hét múlva. próbálok optimista maradni...
-
C.Brigante
veterán
válasz
pestibenji #21620 üzenetére
sztem az butaság amit te írsz, nyilván azért mert van pár év közöttünk és nem gondolkodok gyerekesen mint te! "Kádból kiugrás" ??? ki beszél itt ilyen időtartamokról??? Most próbáld meg elképzelni, h a család nem csak a közvetlen tagokból áll, mert ők itt fexenek mellettem "egy karnyújtásnyira" Van egy apám és egy anyám akik nyugdíjas éveiket élik és képzeld el azt is, h nem egy utcában lakunk már.. (eddig megvagy?) Ha velük ne adj isten történik éjjel vmi, akkor nyugodtabb vagyok ha van kinek telefonálniuk!
Ez egy rettentő nagy butaság nem??? ppfff
inkább ne szoltál volna... -
C.Brigante
veterán
válasz
pestibenji #21615 üzenetére
repülőüzem sztem jó nagy baromság! Lefexek este, repülőbe teszem, aztán ne adj isten valami baj van, a családomnak szüksége lenne rám az éjjel közepén, akkor csak azért ne tudjanak elérni mert én 1% spórolok az aksiidőn! Epic FAIL! (data package kikapcsol csak gsm, viszlát!)
-
C.Brigante
veterán
válasz
F-ECT$ #21603 üzenetére
igen, én is ilyesmire gondolok gondoltam!
Pedig nagyon tetszett amikor elöször bejött a kezdőkép, lancser választás (nagyon komoly az s3 as tw) aztán mondom megnézem a camerát, rányomok, elsötétül minden, nem reagál semmire...na mondom wtf? nagy nehezen észhez tért, mondom restart, aztán márcsak logo villogás és nem megy tovább....
vk romon gondolkodtam én is, mostmár szivesen kipróbálnék valami mást. wanam tudom, h jó de most mást is dícsérjünk, hátha... Török, omega nekem csicsás, bucsus kinézetűek... na majd meglátom (persze miui örökre kilőve, az pláne nem tetszik)
-
C.Brigante
veterán
Most csinalta velem is ugyanezt! A 11.1 frankon egy hulladek.... Nekem elsore felallt a rendszer, aztan camera inditasra tonkre baszott mindent. Utana marcsak logoig ment es nem allt fel. Ppfffff
Ja es valami cefetul tekerte a professzort mert majdnem kigyulladt a kezemben. (term. Full wipe volt elotte)
-
C.Brigante
veterán
már annyi új rom van, h megint bőség zavara van....
-
C.Brigante
veterán
a gyári gallery másnál is akad scroll közben
hihetetlen, ez azért zavar! quickpic is akad!
mi a neve annak a gallery-nek ami wanam romjában van? abban 2 van ha jól emléxem... -
C.Brigante
veterán
válasz
C.Brigante #21208 üzenetére
fel is raktam, mekkora megváltás és keci frankó lett!!!
-
C.Brigante
veterán
jkay-t senki nem használja közülünk? (ics-re ofkorsz)
-
C.Brigante
veterán
válasz
Rotate #20965 üzenetére
ez a verzió már tényleg annyira hibátlan számomra, h nem kívánok jobbat, max. megint elér az unalom!
Eddig úgy látom a wifi sem ragad + gyorsabban vált. Bár LPF-ben LPX modem van ez asszem újabb mint az LPW-s.
Most egy darabig maradok ennél a stock verziónál!Az újabbat csak az abc sorrendre alapozom... (x az y után van)
csak a gyorsaságot vettem észre eddig az előzőekhez képest. A térerőt még tesztelem, hol, milyen erősségű! -
C.Brigante
veterán
válasz
Rotate #20962 üzenetére
én azt mondom, erre felé van az igazság:
"I hope they're testing it on XXLPW!
If you remember, Poland was the first European country to receive ICS (it was XWLPQ I think) and now again Poland is the first to receive this XXLPW which has new features! So I think they will make these features available for the next updates too!"sztem ez az LPW a 4.0.4 előszele lesz...
-
C.Brigante
veterán
kis érdekesség a 2 rom közötti különbségről:
New Features
Software Bug Fixes
Rom Stability (Wifi, battery, etc)POLAND: May I9100XXLPW
Changelist: 413606ITALY: May I9100XWLPF
Changelist: 592261So XXLPW has new features a new software bug fixes, but lower system stability.
XWLPF has old features, old software fixes, but better system stability. -
C.Brigante
veterán
nem tudtok egy megbízható %-os battery icont a státusba? mert nekem ugyen nincs gyárilag %
-
C.Brigante
veterán
egyelőre az LPF ről annyi a véleményem, h ámulok és bámulok! jó érzés használni...
-
C.Brigante
veterán
válasz
Rotate #20643 üzenetére
eddig minden ok, én is azt vettem észre, h gyorsabb mint az előző romok. nem rakok customot ha így marad. cf rootal is jó lesz ez. azt nem tudod véletlenül, h a fb- ban miért nem mutatja a cset részben az aktív ismerősöket? eddig ok volt. (más romokban is ez volt a jelenség.)
-
C.Brigante
veterán
na, LPF belakva!
-
C.Brigante
veterán
ICS alá meik a legjobb üzemidős kernel (mostanában)?
-
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
nem tudom ismeritek e ezt? de én ezt most sűrgősen kipróblom!
rendelek is gyorsan blútúccos adaptert.
-
C.Brigante
veterán
ezek a wanam romok nem nekem valók!
(#20342) pzstm: feltünően jól bírja, ha ez még javulni fog, akkor keresek egy másik romot!
-
C.Brigante
veterán
1 nap után valóban remek rom ez a 11.7. az aksi ideje egyelőre jobbnak tűnik mint a 10.9 é
-
C.Brigante
veterán
wanam 11.7 számomra nagyon hokkedli...
megy fel criskelo v10 ha az is szar lesz eladom a telefont!
na jó, adok még neki egykis időt!
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest