Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
melyik wanam-ot dícsérnétek annyira mint a 10.9-et anno??? Annyira stabil nekem, h nem merek váltani, csak a kiváncsiság hajt...
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
wanam 11.7 számomra nagyon hokkedli... megy fel criskelo v10 ha az is szar lesz eladom a telefont!
na jó, adok még neki egykis időt!
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
1 nap után valóban remek rom ez a 11.7. az aksi ideje egyelőre jobbnak tűnik mint a 10.9 é
-
C.Brigante
veterán
ezek a wanam romok nem nekem valók!
(#20342) pzstm: feltünően jól bírja, ha ez még javulni fog, akkor keresek egy másik romot!
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
nem tudom ismeritek e ezt? de én ezt most sűrgősen kipróblom!
rendelek is gyorsan blútúccos adaptert.
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
ez tényleg nagyon gatya! nekem most első töltésre (csak 88%-ig ment mert mennem kellett) a 11.7 elment 24h és ebben 3:40 kijelző volt. (sok youtube) és mégcsak 100%-on sem volt az aksi.
Sztem valami nem stimmel nálad ezzel az aksiidővel!ja, már írtad, h sejted mi a gond!
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
ICS alá meik a legjobb üzemidős kernel (mostanában)?
-
C.Brigante
veterán
válasz Caaabi #20522 üzenetére
soha nem bekápolok! mindent újra teszek, ez a heppem! (viszont még nem is volt egyszer sem rendszer problémám)
-Kódos reset
-factory, kes, dalvik wipe
-rom feltesz
-(esetleg még1 kódos reset)
- nem lehet gond!(#20521) ToMmY_hun: köszi!!
-
C.Brigante
veterán
válasz ToMmY_hun #20546 üzenetére
nem tudom, mióta fent van, néha nem reagál a kapacitív gombokra, furán viselkednek az appok (lag) megvárom az éj leple alatt mi történik vele, ha reggel még mindig lesz bajom vele, gyalu lesz. Aztán próbálkozok mással.
-
C.Brigante
veterán
na, LPF belakva!
-
C.Brigante
veterán
válasz Rotate #20643 üzenetére
eddig minden ok, én is azt vettem észre, h gyorsabb mint az előző romok. nem rakok customot ha így marad. cf rootal is jó lesz ez. azt nem tudod véletlenül, h a fb- ban miért nem mutatja a cset részben az aktív ismerősöket? eddig ok volt. (más romokban is ez volt a jelenség.)
-
C.Brigante
veterán
egyelőre az LPF ről annyi a véleményem, h ámulok és bámulok! jó érzés használni...
-
C.Brigante
veterán
nem tudtok egy megbízható %-os battery icont a státusba? mert nekem ugyen nincs gyárilag %
-
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
kis érdekesség a 2 rom közötti különbségről:
New Features
Software Bug Fixes
Rom Stability (Wifi, battery, etc)POLAND: May I9100XXLPW
Changelist: 413606ITALY: May I9100XWLPF
Changelist: 592261So XXLPW has new features a new software bug fixes, but lower system stability.
XWLPF has old features, old software fixes, but better system stability.uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
válasz Rotate #20962 üzenetére
én azt mondom, erre felé van az igazság:
"I hope they're testing it on XXLPW!
If you remember, Poland was the first European country to receive ICS (it was XWLPQ I think) and now again Poland is the first to receive this XXLPW which has new features! So I think they will make these features available for the next updates too!"sztem ez az LPW a 4.0.4 előszele lesz...
-
C.Brigante
veterán
válasz Rotate #20965 üzenetére
ez a verzió már tényleg annyira hibátlan számomra, h nem kívánok jobbat, max. megint elér az unalom! Eddig úgy látom a wifi sem ragad + gyorsabban vált. Bár LPF-ben LPX modem van ez asszem újabb mint az LPW-s.
Most egy darabig maradok ennél a stock verziónál!Az újabbat csak az abc sorrendre alapozom... (x az y után van)
csak a gyorsaságot vettem észre eddig az előzőekhez képest. A térerőt még tesztelem, hol, milyen erősségű![ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest