- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
Persze, ha lehetett volna valasztani en is SD-osat vettem volna. De a kulonbseg a 2 kozott minimalis.
Tererogondjaim az Exynos 2400-zal nincsenek, nem tapasztaltam. Exynos 2100-zal azert voltak.
Lehet hogy tobbet fogyaszt a 2400, de egy teljes nap igy is megvan vele, ami nekem eleg. Este ugyis toltom. Es nyomkodom azert boven.
Melegedes tenyleg van, de az a SD-nal is, ezek azert bivalyeros procik. Persze Exynos jobban melegszik, de az hogy SD 38 fokos, az Exynos meg 41 az mar oly mindegy.
Plusz OneUI7-tel jott a SD 8 elite, az meg egy sokkal jobban optimalizalt rendszer. Szerintem Exynosszal is meg jobb lesz minden ertek. Bar mar most is elegedett vagyok teljesen. Kellemes meglepetes szamomra, vegre!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külső innováció helyett szoftverfókusszal hódít a Samsung legjobbja.
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest