- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leonardo91
őstag
Pár hete vagy hónapja valaki belinkelt egy fasz@ adatforgalom számláló programot, annyira emlékszem hogy kék ikonja volt és van fizetős verziója is
Ha valaki le írná a nevét megköszönném. -
qltsar
veterán
De volt rola szo, hogy lejar...legalabbis itt a forumon, es az account alatt is jelezte. Raadasul kitoltak megtovabb, mint kellett volna, mivel eredetileg Marcius 31-en jart volna le, de mivel nagyon sokat csuszott a pontok jovairasa, ezert kitoltak a hataridot Majus 31-ig.
Sajnos ez igy eluszott.
-
Kaba
veterán
Amennyiben az S24-es szeria előrendelésére kaptad(feltételezem, mivel az 1x-es pontok 2 évig felhasználhatóak lennének), az Május 31-én lejárt mindenkinek. Nem reklamálhatod meg, de ha reklamálnád sem kapnád vissza. Publikus is volt, de a fiókodban, a membersben is láthattad.
-
GeoJoe
senior tag
Üdv! Aki a samsung.hu-n rendelte annak feltűnt, hogy a vasárlásért járó 50000 ft/pont eltűnt, mivel lejárt? Megreklamálható ez? Nem volt szó róla, hogy lejár
-
torok6
aktív tag
Sziasztok! Aki telekomnál vásárolta a telót milyen gyakorisággal jönnek a frissítések? Érdemes a kijelzőre fóliát vagy üveget rakni?
-
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
Samsung shopban mi a kuponkombó amit enged?
AYCM10 vagy MAR kupon
egy crpés ennyi? PTZ-t viszi mellé? (ami volt az már lejárt, így nem tudom kipróbálni)
Köszönöm.
-
MrSealRD
veterán
Ja, hát érdekes ez... direktben a telefonon ez nálam sincs lebutítva... ott elengedtem a lovakat, aztán menjen minden maxon.
Az én megállapításom csak az PC környezetre vonatkozott... ott nekem nem fáj a 60Hz... főleg, hogy aránytalanul sokat kér az, hogy magasabb frekin nézzem a görgetést... Pl, laptopot használok. Azt a büdös életbe nem rakod 144Hz-re... a saját laptop esetén még csak-csak van hatásom rá, hogy milyet veszek, mert max a pénztárca határol be... de a céges gépnél az van ami van. Szóval az idő egy jelentős részében amikor a monitort bámulom, nem tudok 60Hz fölé menni... De csak azért vegyek másik monitort, meg gépet... egyszerűen nem gazdaságos. És kb ezzel el is jutottam arra, hogy egyetértünk abban, hogy más a tolerancia küszöb.
-
qltsar
veterán
válasz
MrSealRD #7828 üzenetére
"mivel a gaming nem scope": ez igy elegge kisarkitott, mintha csak gamingre lenne impactje a nagy frissitesnek.
Reszemrol 95%ban nem jatekra hasznalom a nagy frissitesu (90Hz+) eszkozeimet, telefonon 0 gaming, ritkan csak asztalin jut erre idom.
60Hz-en mar egy sima bongszes kozbeni gorgetes, ablak minimalizalas is OS-eken belul is bazarinak hat nalam.
dnelb altal javasolt 80Hz-et en mar rondanak latom, es nem vagyok hajlando visszabutitani a telefont erre.
90-120Hz kozott mar kisebb kulonbseget latok, de ami 90Hz alatt van nalam, azt celzottan kerulom.
Mas a tolerancia kuszob nalad, szimplan errol van szo, de nincs ezzel gond, ugyanez ervenyes az en szemszogembol.
-
MrSealRD
veterán
Nálam jelenleg a teljes eszközpark 60Hz-en tetőzik...mivel a gaming nem scope, így annyira nem is nyomaszt a dolog. Már ennek is nagyon örülök...alapvetően az volt a cél, hogy bizonyos esetekben a laptopot kiváltsam, vagy mellette párhuzamosan üzemeljen... Pl a következő ilyen móka az lenne, ha adott esetben egy prezentációt le tudni tolni úgy, hogy megvan ez a dokkolós infra máshol is és ott csak felcsatlakozok és a Google Slides-ból már megy is a móka... A tollal tudom váltani a diákat...
-
Vikooo
addikt
Milyen felbontásban használjátok a kijelzőt? Mennyire számít akku időben a felbontás (révén a natív, fizikai pixel darabszám nem valtozik)?
-
qltsar
veterán
válasz
MrSealRD #7822 üzenetére
En ezert sem hasznalom DEx-et tul gyakran, mert kifolyik a retinam a 60Hz-tol, amit maximumon tud FHD-n, 144Hz-es monitoron meg meg rondabban nez ki a 60Hz, mint egy max 60Hz-es monitoron sajnos.
Egyszer volt egy bug a MultiStarban, es engedte a nagyobb frissitest, szoval nem hardwares a korlat, igy erthetetlen, hogy miert capeli ezt Samsung...
-
MrSealRD
veterán
válasz
MrSealRD #7821 üzenetére
A reddites módszert megerősítem. Megcsináltam és működik. Annyit elfelejtettek a végére írni, hogy le kell választani és újra csatlakoztatni, mert addig nem jelenik meg a többi felbontás. WQHD és UHD is van így.
Apró ürüm az örömben, hogy a 30Hz azért érezető. Főleg az egér mozgatásán érhető tetten a laggolás...
-
MrSealRD
veterán
#7793 qltsar & #7795 VivienR : Köszi a tippeket... a leírások alapján sikerült teljes mértékben behatárolni a problémát. A dokkolóra HDMI-n keresztül kötöttem rá a monitort. Így a dokkolót a telefonra kötve, már megy mint az álom. Azonnal indult a DEX.
Ami még apró szépség hiba, hogy FHD a max felbontás amit alapból engedélyez.
De úgy látom [link] már megoldották Good lock-al és a multi star modullal így 4K-ban is elvileg tud menni, de még nem próbáltam ki.Egeret és billentyűzetet is remekül viszi. Az egér mutató színét én egyből megváltoztattam fehérre, mert valóban a fekete a sötét háttérrel használhatatlan.
-
válasz
LosBlancosRM #7817 üzenetére
Van reklám ha akarod, de kikapcsolható. Az appok tekintetében meg engem is idegesítenek a reklámok, most beállítottam ezt a dns-t, meglátjuk a mindennapok során.
-
LosBlancosRM
őstag
Támogatóknak is van reklám? Az azért komoly.
Nekem magasabb minőség kene a támogatáshoz. Ez a dns számomra az olyan appokhoz jó, amelyeknél pofátlan az árazás, és/vagy nem használnám ki a prémiumot. Pl egy képért nem fogok havi tagságot fizetni. De amelyik appban tényleg van meló és sokat használom, azt megveszem.
Sőt, van olyan app is, aminek csak reklámos verziója van, pedig szívesen megvenném, de reklámot nem fogok nézni.
-
NY_A
őstag
válasz
waszabi07 #7809 üzenetére
Nekem a szponzorált oldalakat nem szokta betölteni. Legyen az akár egy Telekom oldal, ha az kiemelt szponzorált lap akkor ez van mint nálad. De ha ezeken túllapozol mindegyik működik. Én már megszoktam, hogy szponzorált oldalra nem lépek, de az adguardot akkor sem kapcsolom ki.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
Leslie1966 #7804 üzenetére
Köszi
Reklámok miatt volt átírva a dns de nem gondoltam hogy azzal lesz valami. -
TODI1111
veterán
válasz
dragon1993 #7806 üzenetére
Nálam is ebből a célból az adguard van beállítva.
-
válasz
Leslie1966 #7804 üzenetére
De az eleve ott van, ki állítja azt el?
Más, nekem most olyan fólia van a kijelzőn aminek nincs kivágva a szelfi kamera (még nem volt ilyen egyik telefonomon sem) szerintetek ront a képen? -
waszabi07
aktív tag
Tegnap óta olyan gondom van, hogy bármilyen böngészőben rákeresek bármire, rámegyek a linkre és kiírja hogy a webhely nem elérhető, ellenőrizzem az internet kapcsolatot. Bármire keresek bármilyen linkre megyek ezt írja... Másnál nincs ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest