- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
Nekem ami feltűnt:
(Itthon sose hordom az órámat, egyszerűen zavar, ha kimegyek, meg zavar, hogy nincs rajtam, ez lényeges amiatt amit írni fogok).
Az első héten amikor megjött a telefon, egyből itthonról dolgoztam 2 hetet. Elég komoly akku időket produkált, majd amikor mentem az órával, akkor már elég durván elkezdte szívni a telefon akkuját. Hozzá kell tenni, hogy amíg a telefon "betanult" addig az órát még csak hozzá sem párosítottam. Pár napra rá, jobb lett a helyzet. Szerintem amíg az óra is "betanul" (mert ugye factoryba kell rakni, hogy új telefonhoz párosítsd), jobban szívja a telefon akkuját is, mert mindig éber. Nem tudom te mióta hordod vele az órát.Összességében én is többet vártam, egy akku királytól. Ha nyúzom keményen, akkor ez is elfogy 1 nap alatt. Nem úgy nyúzom mint itt sokan mondják, hogy nyúzzák. Hanem jó pár óra kemény gaming. Bár ez nagyon ritka. Pár havonta ha van ilyen, de most próbaképpen megnéztem.
Szerencsére bejött a PD, szóval a gaminget egy az egyben kitudom backelni az akkuhasználatból (azt az átlag napi 1 órát). Így, ha nem nyúlok hozzá, akkor nagyon max 2 nap, de ez már necces. Ha vegyes használatot nézzük, akkor max. másfél.
Óra + 1 SIM, nem 5G-n, 99% Wi-Fi-n használva és töltőn gamingelve.
Azt hozzá kell tenni, hogy ez úgy, hogy 100% -> 10%. Még lenne benne, de én ezt már nem tartom egészségesnek amúgy sem, szóval az elején tesztelem csak ezt a mennyi napot bír dolgot. Valószínűleg 1 nap + este, majd másnap reggel rátöltés lesz a járható út számomra.De ezek ennyit tudnak. Akárhogy is számolom, megvan a SOT amit ígérnek, arányosan leosztva milyen feladatokkal dolgoztatod.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max