Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Capella

senior tag

válasz gjoco1 #20901 üzenetére

Nem lehet elrontani. :) Megtisztítod a nedves kendővel a kijelzőt. Megtörlöd. Nem árt azért nedves levegőjű fürdőszobában csinálni, hogy ne nagyon legyenek porszemek, bár a kihúzós fólia elvileg ezt is megoldaná majd, hogy összeszedi, ha mégis lenne valami.
    A keret és a 2 pöcök pontosan pozícionálja a fóliát. Lezárt keret mellett a füllel kihúzod a poreltávolitót, a karral pedig el-vissza egyenletes sebességel mozgatva ráfekteted a védőfóliát a kijelzőre.
    Ha esetleg lenne valami buborék, azt írják elmúlik, de mellékelnek egy spatulát, amivel simogatható a felszín.
    Nekem nem kellett semmi, tökéletes lett elsőre, a pozicionálás is, se buborék, se porszem, bár elővigyázatosságból és a későbbi esetleges csere miatt a 2 db fóliás csomagot rendeltem.
    A hasonló UAG üvegszerű fólia első pillanat óta rajta volt, és a 2 év alatt már a széleken felvált és por volt alatta. Emiatt volt némi kétely, hogy mivel találkozom, amikor leszedem ezt a fóliát, de olyan tükörtiszta és karcmentes volt a kijelző, hogy a nedves törlőt is csak azért használtam, mert mégis úgy a tuti.

Új hozzászólás Aktív témák