Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz kutkut #53029 üzenetére
Elég távol áll a metáltól, de ha ének kell. Másik zene ennek a hangnak viszont még mindig hatása alatt vagyok.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz kutkut #53026 üzenetére
Nem mindegy? Ne hallgasd, de a szakma ettől még elismeri a zenekart.
"2010-ben a VH1 kiáltotta ki őket minden idők 78. legnagyobb művészének, míg az MTV (a Black Sabbath után) minden idők második legnagyobb metalzenekarának nevezte az együttest."
Csak mond valamit nem?
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
r4z
nagyúr
válasz kutkut #53026 üzenetére
Nesze neked Keress egyetlen elhibázott riffet De itt van egy még gyorsabb darálda.
Amúgy kucku tudjuk régóta, hogy te puha vagy a metál műfajához, és nincs is ezzel baj, de legalább ne szarozd...
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
( V )
veterán
válasz kutkut #52904 üzenetére
na jó de érted, ha csak azért nyomom tele a 128gb-t hogy kb az összes zeném rajta legyen Flac-ban akkor már dedikált lejátszón hallgatom, mintsem egy tepsit hurcolásszak és ugyanígy ha HD filmeket akarok mindenáron nézni azt tuti nem 5 colon fogom tenni, uh szerintem semmi értelme ekkora méretnek. pl egy mezei Asus TF-ebn sincs enniy pedig az már szinte laptop kategória.
(#52907) hackeeeee
de azért az vedd hozzá hogy a DHL az egyik legdrágább is a piacon[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
( V )
veterán
válasz kutkut #52887 üzenetére
lol kínai tepsi
és mégis mi a franccal lehet telepakolni 128G-t amire egy fapleten szükség lehet...
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
válasz kutkut #52054 üzenetére
Szerintem már süthetem az egészet, mivel ma már átvették a "nyertesek" az erről szóló dokumentumot... A héten bementem az illetékes irodába és kértem őket szépen, hogy valami infót mondjanak erről, semmi többet. Megadtam a számomat is, pontosabban ők kérték... Szerinted hívtak??
-
( V )
veterán
válasz kutkut #51546 üzenetére
ezek nem hivatkozások, hanem a szomorú valóság ami nem jó, de ettől még nem fog változni amíg a cél a profit maximalizálás, meg amíg a vásárlói magatartás olyan hogy ahelyett hogy verné a blattot az optimalizált rendszerért inkább szalad megvenni az erősebb hardver, mert biztos az az egyetlen megoldás.
-
( V )
veterán
válasz kutkut #51540 üzenetére
amíg ígyis úgyis megveszi sokmillió vásárló zombi az éppen aktuális trend terméket addig egyik gyártó sem fog arra törekedni hogy túl optimalizálja a rendszerét, a google pedig igenis folyamatosan törekszik erre lásd nexus 4 / 5. mindemellett elvitathatatlan hogy közös / homogén hardverplatformra SOKKAL könnyebb fejleszteni stabil, hatékony rendszert.
úgyhogy
-
wertigo1984
őstag
válasz kutkut #51218 üzenetére
Ne dicsekedj... jo neked.
Cybercica felmerult bennem Kovu (Zordon fia), de sok a hasonlosag vele, igy azt szerintem nem engednek meg, de eloszor az iteletet varom.
(#51220) korcsillio szerintem cicas lesz, a Gymshark logojat is neztem, de sajnos meg nem vagyok Kai. Neked viszont majd az mehetne.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
veterán
-
bAtt001
addikt
válasz kutkut #49441 üzenetére
14 éves koromban, system, korn, nirvana, offsprings, green day, tankcsapda ilyeneket hallgattam, ez volt a baráti körömben és ehhez szoktam hozzá. de utána rátaláltam a dnb-re meg a dubstepre amikor már jobban bejött a köztudatba és sokkal közelebb áll hozzám a gépi műfaj. sci-fit is imádom nagyon meg mindent ami ilyen jövőbeli cucc azért is tetszik jobban az elektronikus zene mert abban így benne van h modernebb
-
beast27
senior tag
-
rootkiller
őstag
válasz kutkut #46016 üzenetére
Nekem is volt ilyesmi kijelző csak E51-ben, aztán utána azonos felbontás fektetett kijelző ami persze nagyobb volt...emlékszem mikor rájöttem hogy az MSN nem megy BIS nélkül a BlackBerryn, kb ordibáltam este 10-kor az ügyfélszolgálatossal hogy adják vissza a pénzem, aztán felhívtam az egyetlen BB-s ismerőst aki beajánlotta a nimbuzzt és onnan minden céép és jó lett.
Artengo TR 990 Pro
-
( V )
veterán
válasz kutkut #46008 üzenetére
nyilván ha valaki most tervezi a telefon vásárt és van annyi elkölteni valója mint anno az sgs megjelenésekor (de min 100k), akkor nem fog elavult vasat venni (lásd endzsí lapátja), de ha létezne ilyen opció részemről csak memót bővítenék és max egy 2 magos procit tennék az öregbe és minden más maradna. nekem a 4'' az ideális telefon méret és ekkora kijelzőre bőven elég wvga, egyszerűen nem látom értelmét a mikroszkopikus pixeleknek. persze tudom hogy szép mert én is próbáltam a 2gen N7-est és gyönyörű képe van, de mindig az volt az érzésem hogy ezt szívesebben nézném min 10''-on.
-
Psytech
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest