Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz bAtt001 #6193 üzenetére
mondom, ízlések és pofonok
Ráadásul a 6870-em elég high grafon, 30-40 fps-em van, single-hez meg annyi elég (nekem).Bobo: Ha az előző részek bejöttek, szerintem essél neki.
pingvin: nem is tagadom de te meg gyenge vagy... - vagy ez beköszönő volt?
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
Hát gyerekek, lehet szidni a Crysist így meg úgy, de nekem nagyon bejön a 3 is
Nálam még mindig minden idők legjobb fps játéka...
De tudom, ízlések és pofonok[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
nggabi
félisten
zsótikám engedd meg h megkínáljalak
Piwinek nem hoztam mer k0cs0g vagyok
"szenyor dzsíííí"
-
sdd2
veterán
jóccaka
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
fero02
nagyúr
-
R2D20208
addikt
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
nggabi
félisten
szerencsétlenek, a teamviewer látszik ha belépsz vele
"szenyor dzsíííí"
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jelszó?
Csak mondjuk ne a HDD-t jelszavazd le, mert ha azt elfelejted, akkor az szívás.
Amúgy a teamviewer bőven jó. Ahhoz ingyé van Android-ra kliens. A logmein-nél is kell kliens, szal töknyóc. A küllönbség annyi, hogy logmein-nél böngészőből tudod manage-elni a felvett gépeket
, Teamviewer-nél ez külön kis "messenger" szerű cucc.Fenét, tévedtem. teamviewer böngészőből.[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
twine
veterán
Logmein
Van hozzá droidra kliens,,,igaz durván drága fizetős(mármint hogy a Droid app a fizetős, a logemin free,,,,free ),,,de csak feltalálod magad
if you know what i mean
Egyébként a teamwiever-t sem kell folyton elfogadtatni ha jól emlékszem...
Az annyiból jobb mint a logmein, hogy ingyenes a kliens is,,és van fileátvitel...ami a logmeinnél csak az előfizetéses pro verziókban van...
Ezekkel durván bef*sathatod a mamát....
megnyitsz egy word dokumentumot, és 50-es betütipussal beírsz neki valami kedveset[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
Na négerek... Végre itthon, elég szopó volt a mai nap is, meló után még egy jó kis bútor pakolás a 3-ra, hülye öcsémnek
Viszont a ma este/éjjel a crysis 3-é lesz, szal el is köszöntemA macska él még?
Honor Magic5 Pro
-
Psytech
őstag
Ennek olvass utána, lehet jó neked Ha alkalmas rá, akkor még droidról is piszkálhatod
(#6153) Piwi jaja, közben én is megnéztem.... egyébként tuti van auto-login... Egyébként hogyan lehetne vállalati felhasználásra alkalmazni... A titkárnő nem fogja tudni hogyan kell bejelentkezni, de az IT-snek akkor is tudnia kell segíteni office-t helyrehozni pl
Szerintem egyszer elég "párosítani", aztán utána szabadon ki-be járkálhatsz... Próba cseresznye[ Szerkesztve ]
-
Psytech
őstag
Ha előre be van konfigolva akkor nem. A hogyant ne kérdezd, én nem vágom, de kivitelezhető az tuti. Régebbi melóhelyen a szerződőtt IT-sek mindig így tartottak karban, hogy távoli asztalról realtime vezéreltek, addig nem szabadott hozzányúlni, látszódott hogy mit csinálnak... Na ez az igazi szivatás
-
Piwi
veterán
eszembe jutott még valami van olyan program amivel újra tudom indítgatni az ugyanazon a routeren lógó laptopot? win7 van rajta ha ez fontos
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
nggabi
félisten
végre vége a hétfőnek
"szenyor dzsíííí"
-
Piwi
veterán
köszi mindenkinek,ez lesz az én kis ajándékom holnap a kedves mamának
twine: áh,csak túl sokat van itthon a mama,viszont ha nem jó a gép elmegy majd szomszédolni
[ Szerkesztve ]
-
-
Piwi
veterán
figyu már lányok mit lehet tenni hogy egy laptop ne induljon el csak ha én akarom? értem ez alatt hogy windows boot képernyőnél megáll és mondjuk csak egy bill kombinációval indul el a win? szedjétek össze magatokat mert anyós ellen kellene
-
bAtt001
addikt
valaki mentsen meg, cwmből flashelhető file maganer kellene nekem retek mobilnet budapest közepén nem tud felmenni 3g-re edge-en meg semmi sem jön le
-
r4z
nagyúr
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest