- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
6500 - 6401
14229 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
-
Meglivorn
aktív tag
Hali!
Ma futottam bele egy fura problémába.
A teló relative új, decemberben vettem, eddig ilyennel nem találkoztam.
Amikor buszra szálva a jegyet akartam érvényesíteni, láttam hogy nincs net (statuszsor se jelezte, teljesen elment). Kicsivel odébb visszajött (kb 1-2 megálló a buszon). Visszafelé a megállóban csekkoltam, minden rendben, amikor buszra akartam szálni, megint nem volt net. Aztán visszajött rögtön 5Gvel és levitte a plafont sebességben...Másnál kérdeztem látott-e hasonlót, szintén samsungos ismerős panaszkodott hogy neki is, ugyanígy droid 14, latest update.
Lehet hogy a szoftverrel van valami csak elsiklottam felette? Vagy valami setting? Vagy ez ilyen...
-
GoodSpeed
addikt
-
I.P.M.
csendes tag
Ha valakit érdekel visszakerült a Google Play -re a True Phone Dialer & Contacts telefon alkalmazás én régen használtam és most is letöltöttem. Ami jó hír hogy úgy néz ki megmaradt a régi vásárlásból a reklám mentes verzióm!
-
Morph33
tag
Sziasztok!
Egy hónapja vettem észre, hogy miközben használom a telefont, néha a kijelzőn alul bejön, majd eltűnik egy buborék, hogy kimásolva a vágólapra, mintha én kimásoltam volna valamit a vágólapra, pedig nem.
Néztem háttérben futó folyamatokat és biztonsági ellenőrzést is futtattam, de semmi.
Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet ez?
-
ViharVadász
őstag
-
GoodSpeed
addikt
-
vlevi
nagyúr
-
GoodSpeed
addikt
Korábban arról volt szó, hogy az A55 fémkeretes lesz. Most meg ott tartunk, hogy még a hátlap sem üveg lesz, hanem plasztik.
#6481ViharVadász: Ez érdekes, ezek szerint nem egyedi jelenség. Ujjlenyomatos baki volt az előző telefonomnál is (engem speciel nem érintett), de típushiba volt, hogy az oldalsó gombba épített ujjlenyomatolvasó megszűnt működni, és az hardveres hiba volt.
-
Luck Dragon
támogató
Úgy néz ki még jobb lesz az A55 szerelhetősége mint az A54 esetében . De nem sokkal.
Pontokban mérve :
A55=8,5/10
A54=8.3/10
( [link] ) -
fogselyem
senior tag
Akkor az annyit jelent, hogy 20 millió darab A54et veszítettek el?
-
TeeJay
félisten
Samsung helyében még jobban ráfeküdnék az A szériákra ha abból adnak el legtöbbet és rá emelnék a többi gyártó középkategóriás termékeire.
Legalább az A5x széria kaphatna Snapdragon-t vagy Mediatek Dimensity-t, az alsóbb A szériákba mehet az Exynos. Még többen vennének ilyen telefonokat
Ja 6ezres akku is igazán beleférhetne, az sem baj ha 1-2mm-el vastagabb mivel ez középkategória ide belefér
-
Luck Dragon
támogató
Tavaly 20 millió A54-es talált gazdára . [link]
-
Leonardo91
őstag
Sziasztok
A gyári hívásrögzítés itt is működik csc cserével ahogy az S23/S24 Ultránál?
Ha igen melyik csc vel? -
GoodSpeed
addikt
PIN kódommal engem is beengedett, aztán megvártam, hogy a kijelzőzár bekapcsoljon ismét, megint nem engedte feloldani ujjlenyomattal, ekkor jött a restart, szeptember óta van meg a telefon, azóta ez csak egyszer jött elő, azaz tegnap.
Múlt hónapban indult magától kétszer, szerencsére azóta az sem fordult elő.
-
fogselyem
senior tag
Nekem arra se reagált a telefon, sehogy se tudtam feloldani.
-
ViharVadász
őstag
-
Jabby
őstag
-
fogselyem
senior tag
Hol van a videorol, hogy "sutbajhuavepejszajomitizezhuszonkilenckvadtriplekoronavirusleszkamerakettoezeshuszonnegyfebruartizenegymezokovesdegynegyedcsucsokalsobruklinkulso"?
Anno nekem hasonlot csinalt az A33, nem oldotta fel sehogy sem a telefont, a vegen egy forced reboot oldotta meg a dolgot.
-
GoodSpeed
addikt
Lényegében azt mondták, amit minden nem hivatalos magyarországi forgalmazó, annyi a különbség, hogy az Alza ellentétben a szürke kis zuggsm-ekkel nem igen fog csődbe menni, de lényegében bolti és nem gyári garancia van rajta. A hazai márkaszerviz elhajt mint nőgyógyász a nem kívánt terhességet.
-
EmThor
addikt
Alza azt mondta ha gáz van , akkor számlával + garival + telóval menjek be hozzájuk és intézik. Mondjuk a héten ha arra járok lehet a számlával kitoltetem a garipapírt, biztos ami biztos.
Köszönöm az itteni hozzászólásokat is ,segítettek kiválasztani a telót. Utoljára egy note2 volt samsungom, de jó visszatérni, xiaomi után barátságosabb a támogatottabb szoftveres környezet, ha már hardvereses/külcsínre kb egyforma mindenki.
-
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
addikt
Olyan régió nincs, de nem a rendszert nem engedi, hanem azt, hogy román régiósra megkapd Magyarországon az Android 14-et. Ha kimész vele Romániába, minden további nélkül le fog frissülni.
Szerk:
Ilyen jelenséggel találkozott már valaki? Csak az újraindítás oldotta meg. -
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
addikt
Amit mondasz, az létezik a Xiaominál is, és két célja van:
1. Elsőnek nem küldik ki mindenkinek csak egy szűk körnek automatikusan, mert ha van benne hiba, akkor van lehetőségük korrigálni.
2. A leterheltség csökkentéseViszont itt olyan esetekről van szó, hogy van aki még az Android 14-et sem kapta meg, és nem azért, mert kímélik a rendszert, hanem azért mert nem abban a régióban van a készülék, ahová szánták.
-
22Dávid22
aktív tag
Én kijelzővel kifelé teszem a zsebembe emiatt.
Sajnos a virtuális közelségérzékelő miatt lényegében használhatatlan a véletlen érintések elleni védelem. Akkor aktiválódik, ha a kijelzőn a megérintett terület átlép egy bizonyos határt. Szöveten keresztül 1-1 érintést még bevesz a telefon, de a szükséges területnagyság nem jön össze. -
Manimaci
tag
Igen, az AA-nál csinálja ezt.
Azt sikerült elérnem a kocsiban, hogy alapból nem kapcsolódik, de ha az AA elindul, akkor minden kérdés nélkül újra és újra csatlakozik. Konkrétan miközben megy az AA és én a telóban törlöm a párositást, akkor is azonnal ujra párósitja magát.
AA-ban sajnos nem találok semmilyen ezzel kapcsolatos beállitást.
-
Luck Dragon
támogató
-
kovacss72
aktív tag
Mikor a zsebemből előveszem a telefont, sokszor a segélyhivás vagy más világos képernyő fogad. Pedig be van kapcsolva a véletlen érintések elleni védelem.
Ti nem szoktatok így járni?
Van más megoldás, mint kikapcsolódni a képernyőt felébresztő értesítéseket vagy zárt tokot venni? -
Jabby
őstag
Fülessel tettem egy próbát.
Telefonból töröltem a kapcsolatot, kikapcsoltam a közeli eszközök keresését (felfedezhetőség kikapcsolásra nem találok menüt, csak a fejlesztői beállításoknál olyat, hogy "Felfedezés érintéssel", ami nem tudom mit takar).
Ezután a füles bekapcsolása után a telefon megtalálta, de fel sem dobta, hogy kapcsolódni szeretne.
Szerintem a fejegységed BT menüjében kellene kutakodnod.
Apropó, AA-t használsz? Mert még az ottani beállításokban sem ártana körül nézni. -
Luck Dragon
támogató
Van egy teóriám ez ügyben, nem más mint a többszintű elérési rendszer.
Ez egy olyan megközelítés, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző elérési pontokon keresztül érjék el az azonos szolgáltatást , jelen esetünkben a frissítési csomagot.
. Ez az elérési rendszer segíti a gyártókat és szolgáltatókat abban, hogy optimalizálják a hálózati teljesítményt, minimalizálják a torlódásokat és javítsák a felhasználói élményt. Legalábbis ez az elgondolásuk.Ezt elvileg különböző régiókra bontják szét, különböző szerverekre ami vele társul a különböző elérési útikészlet. Mi ezzel a baj? (szerintem) készülékek jelentős része mondjuk EU-ban azonos régió kulcsot használ, de a szerver eléréséhez már nem biztosan jó, hiszen folyamatosan változik. ezzel pedig az lehet a gond, hogy a megváltoztatott elérési , bejutási kulcskészlet nem mindig frissül vagy kerül kiküldésre a készülékekre.
Így nem tudd csatlakozni ezzel párosítva a frissítés nélkülözését.Röviden, regionális szerver kiszolgálás kapcsolati problémával néz szembe a gyártó.
Mert az, hogy két különböző országból származó készülék más-más országokban képes frissíteni. De az adott országban vásárolt, de ott is kívánt használatos készülék frissítésére alkalmatlan számomra ezt bizonyítja.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Sziasztok, tegnap este alváshoz készülődtem. Tv kikapcs, villany leó a telefonnal (okos izzó), telefon lezár, majd mint mindig magam mellé rakom az ágyon, kb fél métere. (bármikor hívhatnak, fel kell vennem) szóval max öt perc múlva szemhély alól érzékeltem, hogy valami világít. Szem kinyit, a telefon kijelzője. De feloldva! Ujjlenyomatos a beállítás, nem nyúltam hozzá, még nem aludtam, más meg nem lakik velem, hogy szórakozzon. Érdekes volt...
-
22Dávid22
aktív tag
Tudtommal az mStore már nem hivatalos viszonteladó, ezért is kellett átnevezni az üzleteiket.
Röviden annyi a történet, hogy első körben a Xiaomi csak hivatalos viszonteladó partnert keresett itthon, ezek lettek ők, majd később a Xiaomi hivatalosan is megérkezett Magyarországra, ekkor átvették ők a hivatalos forgalmazást, és visszavették a Mi Store névhasználati jogát.
Ettől függetlenül meredek, hogy szolgáltatói ROM volt rajta.
-
rothfb
veterán
-
GoodSpeed
addikt
Vagy esetleg, ők is más régióból szerezték volna be? Ha nem is mindet, de lehet náluk olyan?
Hehe: na így negatív reklámot csinálni avagy OnePlus-t sem vennék!
OnePlus: Értelmetlen a 7 éves szoftvertámogatás, hisz a szendvics sem jó penészesen - iPon - hardver és szoftver hírek, tesztek, webshop, fórum -
djtörök89
csendes tag
A samsung members oldalon valaki írta, hogy a Vodafone-nál vette, mégse frissül.
Van egy olyan érzésem, hogy ez a régiós dolog csak valami elterelő duma... -
GoodSpeed
addikt
Úgy tűnik, hogy országoként működik a dolog - kölcsönösség elve alapján.
Logikus lenne az is, hogy csak ott legyen ilyen, ahol jelentős gazdasági különbségek vannak, pl kivédve azt, hogy olcsó szingapúri verziót vegyen mindenki...Vagy az is, hogy legalább az EU-n belül ne legyen... de az már bizonyítottnak látszik, hogy a román és a magyar régió között van korlátozás. Most jelenleg az lóg a levegőben, hogy a cseh és a magyar között van e, szerintem esélyes, hogy igen.
-
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
addikt
Mondjuk én már több alkalommal is rendeltem tőlük, a csomag mindig Prágából jött, de nem tudom, hogy a Samsung termékek esetén figyelembe veszik e a régiókorlátozást. Ha igen, akkor le a kalappal, ha nem akkor meg háztól-házig garanciával kell rendelni, és ha nem frissül, akkor RMA-t igényelni minden hónapban, ha nem érkezik meg a Sec.update!
-
fogselyem
senior tag
-
GoodSpeed
addikt
-
EmThor
addikt
-
fogselyem
senior tag
-
EmThor
addikt
Bocsánat a tudatlansagomert: alza-rol vettem ezt a telót mai nap, bontatlan csomagolasban, garilevel benne volt de nincs kitöltve. Van ezzel valami teendőm? Teljesen üres. Se datum, se pecset, se típus. Köszönöm
-
Manimaci
tag
-
Luck Dragon
támogató
Igazatok volt , Ryanair applikációja volt a lúdas. Érthetetlen, még soha nem volt vele baj, ezért nem is gondoltam rá .
Újra telepítettem, úgy néz ki most már jó lesz.
-
GoodSpeed
addikt
Nálam sincs jelen a probléma.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Valami pedig szerintem pörgeti a procit, újraindítás után is.
Azt hiszem, nálam nincs ilyen, de majd figyelem. -
vicces
addikt
Nálam semmi ilyen. Csak töltés közben szokott melegedni.
Egyéb esetekben max picit langyos. -
rothfb
veterán
Gyári alaphelyzet és utána?
-
Luck Dragon
támogató
Két napja észrevettem , hogy ha szemből nézzük a kütyüt akkor a bal szélén egészen a felső sarokig nagyon meleg a telefon.
Először azt hittem valami pörög a háttérben , újraindítás , ma megint meleg.
Vajon mi lehet ez?
-
Manimaci
tag
-
Jabby
őstag
-
Manimaci
tag
-
Jabby
őstag
-
Manimaci
tag
Milyen kábelre gondolsz? Bluetoothon van ez a bajom.
-
Luck Dragon
támogató
-
Manimaci
tag
Sziasztok! Továbbra is fenáll az a problémám, hogy képtelen vagyok megoldani, hogy az autó fejegysége ne tudjon automatikusan párosodni a telóval.
Töröltem a párositást a telóban is, a kocsiban is, de mégis kérdés nélkül párosul újra és újra. Autóban nincs blokkolási lehetőség, telóban meg nem jöttem rá miként lehetne!?
-
fogselyem
senior tag
-
GoodSpeed
addikt
Az érintett xxxyyy as számú IMEI-hez tartozó telefon kapcsán tartozást tartunk nyilván, ezért a tiltást nem tudjuk feloldani, csak akkor, ha a hozzátartozó előfizetés kapcsán szereplő teljes összeg rendezésre kerül.
Érdekes megfogalmazás, mert szerintem tudni tudná, csak nem akarja... ettől nem lesz gazdagabb, csak ugye akkor nem lenne semmi a kezében.
Szomorú történet, de a korábbi jóslatom sajnos beválni látszik: ebből nagyon, nagyon hosszú ideig nem lesz NEM letiltott telefon, ha egyáltalán bármikor is.

-
Angel2014
addikt
Igazad lett...De folyamatban a nyomozás.
Köszönjük, hogy ügyintézéssel kapcsolatos válaszát megküldte részünkre.
Sajnáljuk, hogy előző válaszunk negatívan érintette Önt, azonban az abban leírtaktól eltérő információval nem tudunk szolgálni.
Az érintett xxxyyy as számú IMEI-hez tartozó telefon kapcsán tartozást tartunk nyilván, ezért a tiltást nem tudjuk feloldani, csak akkor, ha a hozzátartozó előfizetés kapcsán szereplő teljes összeg rendezésre kerül. A telefon korábbi tulajdonosával kapcsolatban további információt adatvédelmi okok miatt Önnek nem adhatunk., így a telefon átírását sem tudjuk rögzíteni. mivel a készülék számlatartozás miatt van tiltva, így a szerviz sem tudja a készülék működését ellenőrizni.
Kérdéseivel és észrevételeivel a jövőben is forduljon hozzánk bizalommal Kérdéseit ügyfélszolgálatunkhoz írásban a honlapunkon elérhető elektronikus űrlapok segítségével vagy telefonon a 1220-as Yettel hálózatán belül, belföldről díjmentesen hívható számunkon tudja feltenni. Ügyfélszolgálatunk minden csatornája készséggel áll az Ön rendelkezésére.
Üdvözlettel:
-
GoodSpeed
addikt
-
Angel2014
addikt
-
GoodSpeed
addikt
-
Angel2014
addikt
Kint a Google Play 70mb is. 2024. Jan. 1.
-
TeeJay
félisten
Azért komoly hogy még így is hoz egy SATA SSD sebességet de telefonba már lassúnak érzed
i7 4790K procis gépemben van SATA SSD rendszer alatt (870EVO 1TB) és mégis jól elvan windows alatt, akkor itt androidon sem kellene kevésnek érezd, persze UFS3.0 már egy duplázást tud de random 4K-ban nem akkora bődületes az ugrás mint a lineáris írás olvasás esetén ami telefonban alig számít -
TeeJay
félisten
Most őszintén, Facebook vagy Viber vagy VLC vagy bármi app ami ismert az mikor lesz vírusos?
10éve van droidos telefonom de nekem még külön weblapról hack-elt játékot sem sikerült letölteni vírusosan pedig 2-3 AV szoftverrel is néztem 
Alapból fel sem tennék olyan appot Play áruházból amit legalább 5 millióan nem használnak szintén
Ki is nyomtam ezt a biztonsági baromságot, eddig is ez fogta meg a Play frissítést ennyire, mióta ki van nyomva villanások alatt frissül minden app
-
GoodSpeed
addikt
-
Skod
senior tag
Frissült a Galéria 15.0.01.1 verzióra
-
kiro76
tag
Örülök, hogy tudtam segíteni.
Valószínűleg a processzorterheléssel kapcsolatban igazad van. Eléggé leterheli az alkalmazásvédelem.
Én úgy emlékszem, hogy az alkalmazásvédelem alapból be volt kapcsolva még az Android13 alatt. Aztán a 14-ben jött az Autóblokkoló ami nem volt alapból aktív.
Én mindkettőt bekapcsolva tartom, minden alopciójával együtt. Hátha jó valamire. Ezen kívül egy ESET Mobile Security fut a telón. -
fogselyem
senior tag
-
atua
aktív tag
-
bodorjanos
aktív tag
-
rothfb
veterán
-
GoodSpeed
addikt
Nei s zavarjon. Ez még akkor is telefon lesz, amikor a POCO-t értékesíteni aprón a lehetetlenséggel egyenlővé váló tény lesz, mert nem fog kapni új Androidot, és ami még fájóbb, hogy sec. update-et sem.
Szerk: Ja most néztem rá 2021-es telefon, hát ott lehet Android 13 volt az utolsó frissítés.
-
22Dávid22
aktív tag
Amúgy mérlegelem, hogy vagy benyelem a biztonság "árát" , vagy az autoblokkolónál a kikapcsolást fogom válsztani az eszközvédelemmel.
Ahogy írtad, nálad van más vírusirtó a gyári mellett, így nem hiszem, hogy érdemben beáldoznál bármit is. (Sőt, szvsz ha nem telepítesz mindent össze-vissza, nincs is rá szükség. Az Android sokkal zártabb rendszer, mint pl. a Windows, kisebb a támadási felület. Nyílt sebezhetőség mellett pedig a vírusirtó sem fog feltétlenül megvédeni, de erre vannak a havi frissítések.)
Ésszel használva a telefont az autoblokkolónak sincs sok értelme. UI nélkül csak a Play Store és a Galaxy Store tud appokat telepíteni, ezeket nem is blokkolja, minden más app telepítést meg észreveszel a felugró ablak miatt. A vírusirtós részt kiveséztem az előbb, ezen kívül USB parancsok blokkolására jó még, de ha nincs bekapcsolva az USB hibakeresés, akkor ez is tárgytalan. (Egyébként ez is engedélyt kér, amikor először adsz ki neki egy parancsot gépről, és alapból le van tiltva.) -
tibi03
csendes tag
-
bodorjanos
aktív tag
-
GoodSpeed
addikt
-
fogselyem
senior tag
A gyorskapcsolo ikonjait, hogy tudom atallitani?
Emlekeim szerint volt egy beallitas vagy mi ikon is, de az eltunt. -
GoodSpeed
addikt
A54-nél szerencsére nálam konstans módon tartotta a tempót. Xiaominál viszont belassult. Azt azért hozzá kell tenni, hogy ez az alkalmazás a nevéből adódóan is SD kártyákhoz készült, de jelenleg - ez egy kissé érthetetlen, mert annyi felesleges alkalmazást fejlesztenek - nem található más az AndroBench helyettesítő alkalmazás.
Samsungokon kívül jelenleg nehéz olyan telefont találni, ami Android 14-gyel jelent volna már meg és a mobilarena tesztelte, viszont kerestem:
Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus - Mobilarena Okostelefon teszt
Eddig be is jött az ötlet, hogy Android 14 alatt nincs AndroBench...
aztán eszembe jutott, hogy a Google Pixel...
Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia - Mobilarena Okostelefon teszt
AndroBench az itt sincs, viszont van egy új:
Jazz Disk Bench
Jazz Disk Bench – Alkalmazások a Google Playen
Na most ezekkel is megmérem mind a kettőt!
-
bodorjanos
aktív tag
Na én is teszteltem az A54.-et (8/256GB) és nekem nem azok az értékek jöttek ki mint nektek...
Az első 10-15 másodpercben szépen írt 500 mb/s felett, majd szépen visszalassult olyan 200-300 mb/s közé.
Nálatok nem lassult le az írás? Egyenletes sebesseggel ment végig a teszt?
A teljes teszt (24000 mb adat van a tesztre beállítva alapértéknek) olyan 80-90 másodperc alatt végzett az írással és a végeredmény az alábbi lett:
Ezen felbuzdulva elővettem a poco x3 pro telefonomat, ami ufs 3-al van szerelve, ugyenezt a tesztet lefuttattam azon is és az alábbi eredményt kaptam:
Ennek ellenére maximálisan elégedett vagyok a "vassal". Engem a laggok zavarnak csak, de azt meg meg kell szoknom és ennyi
A betöltési sebességekkel sosem volt bajom. -
GoodSpeed
addikt
Eszközvédelem téves megnevezés volt, eszközkarbantartó részen van, és valójában tényleg alkalmazásvédelem a neve, bocsi.
Nekem van videóm a 0. perces indulástól az első loginig, amikor elvileg minden alapban van, de arra, hogy ezt én kapcsoltam be, vagy be volt kapcsolva már nem emlékszem.
-
fogselyem
senior tag
-
Morph33
tag
Valószínűleg azért nem érzékelték a tesztelők, mert az eszközvédelem (gondolom ezalatt az alkalmazásvédelmet értetted, én eszközvédelmet nem találok sehol a beállításokban) alapból ki van kapcsolva. Nálam ki volt, ki van és ki is lesz kapcsolva, mert 14 évnyi android használat alatt még soha nem futottam bele semmibe.
-
simico
aktív tag
-
GoodSpeed
addikt
Ami megnyugtató lett de durva, hogy:
1. Szeptember óta most vagyok csak képes teljesen örülni a készüléknek és nem érzem kevesebbnek és visszalépésnek hardveresen a Xiaomi 11 Lite 5G NE -hez képest, köszönhetően kiro76-nak. Az, hogy 900 helyett 500 az olvasás onnantól kezdve egyáltalán nem zavar, hogy az alkalmazások telepítése ha ki van kapcsolva az eszközvédelem, akkor ugyanolyan gyors. Azt viszont nem értettem eddig - de a második pontban mindjárt megfejtem -, hogy 500-as tempónál is miért mókol ilyen sokáig egy pár megás vagy legyen akár 100 megás frissítéssel, miért többszöröse az eltelt idő. Ezért eleinte Exynos 1380 gyengeségre gondoltam, aztán felmerült bennem az eltérő, és gyenge tárhely lehetősége, vagy hardveres összeférhetetlenség tipikus esete a kettő között. Ezzel szemben másról van szó. > 2-es pont.
2. Az is durva, hogy a Samsung gyárilag ezt bekapcsolva tartja. Vélhetően arról van szó, hogy rátérjek: bekapcsolt eszközvédelemnél az Exynos 1380-at, úgy megterheli a McAfee cucca, hogy 100%-on pöröghet szerencsétlen.
Ha ki van kapcsolva, akkor meg pillanatok alatt végez, bekapcsolt Avast Premium mellett, ami szintén elvégzi az ellenőrzést!Amúgy mérlegelem, hogy vagy benyelem a biztonság "árát" , vagy az autoblokkolónál a kikapcsolást fogom válsztani az eszközvédelemmel. Igazából napközben nem jelent gondot sebességben, frissíteni meg ráér. Reggel egyébként is manuálisan indítani szoktam egy Google Play frissítések kezelését, hogy friss applikációkkal induljon a nap!

Kiro76 pedig a topic hőse, aki megfejtette a rejtélyt!
Szerk: de az is milyen kemény már, hogy szaklapok tesztelgetnek minden évben tucatnyi telefont közben Samsungokat is, és két dologra nem jöttek rá:
1. Eleve nem érzékelték, hogy lassabban települnek a Google Play-es alkalmazások, mint kellene.
2. Mi ennek az oka.
-
Luck Dragon
támogató
-
tibi03
csendes tag
-
fogselyem
senior tag
-
cs.zs.
veterán
-
fogselyem
senior tag
Ott ezredeket szamolnak.
E-penis meregetes van itt kerem szepen -
GoodSpeed
addikt
Az autoblokkoló Android 14-és OneUI 6.0-ig nem is létezett. a Samsung saját cucca. A az alkalmazások telepítési sebessége viszont Android 13-on is panaszos volt. Az eszközvédelem a McAfee cuccal felvértezve viszont a kezdetektől ott volt, így az az oka. Az autoblokkoló viszont sajnos automatikusan visszakapcsolja ha magát az Autoblokkolót bekapcsoljuk, innentől kezdve ok-okozati összefüggésben áll.
Mivel a Google Play-ből is jönnek le kártyékony alkalmazások mindenkinek magának kell eldönteni, hogy bekapcsolja e ezeket vagy sem. Lehet ha be vannak kapcsolva sem védenek, de lehet, hogy igen. Mondjuk nekem még az elmúlt 12 évben nem volt sosem semmilyen androidos telefonom lefertőzödve, mert mindig elővigyázatos voltam, pl alkalmazásokból is csak azokat használtam, amik alapvetőek, Facebook stb, nem szoktam mindenféle idióta játékokat letölteni, meg felesleges applikációkat próbálgatni.
-
tibi03
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken lesz egy hete, hogy nálam van a telefon, eddig tetszik, mind hardveres, mind pedig szoftveres téren, sokkal gördülékenyebb a viszonyunk, mint a redmi note 10 pro-val volt.
Kamerás képességeit még tesztelgetem, de számomra még normál beállítások mellett, az automata módokkal is használhatónak tűnik, a videók minősége is abszolút rendben van.
Az üzemidőre sincs panaszom, átlag napban, van közösségek média, böngészés, olvasás, zenehallgatás, streaming és így is hozza a 24 órás üzemidőt, ami nekem maximálisan elég, este rátöltök lefekvés előtt, így 25 és 95% között van az akksi általában.
Összességében elégedett vagyok, nem bántam meg, hogy végül nem Honort vagy Redmit választottam.
Viszont van egy érdekes dolog, ami zavar. Jelenleg úgy használok always on display módot, hogy csak akkor lép működésbe, ha van olvasatlan értesítés. Ez tök jó napközben, elég akkor ránézzek, ha érkezett valami. Estére beállítottam ütemezve egy ne zavarjanak módot, ami az előző telefonom tette simán a dolgát, nem volt hang, rezgés, semmi, amit nem akartam.
Itt viszont tulajdonképpen olyan, mintha az égvilágon semmit nem csinálna ez a beállítás, ugyanis, ha nem veszem le én magam a hangot akkor ugyanúgy van értesítési hang, továbbá a lezárt képernyőre is bedobálja az összes értesítést, holott direkt úgy állítottam be, hogy a kedvenc kontaktokon kívül semmilyen értesítés és applikáció push ne jöjjön így reggelre világít a pofámba a telefon az always on miatt.
Erre van valami megoldás, én csináltam rosszul valamit?Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
6500 - 6401
14229 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt sikerült elérnem a kocsiban, hogy alapból nem kapcsolódik, de ha az AA elindul, akkor minden kérdés nélkül újra és újra csatlakozik. Konkrétan miközben megy az AA és én a telóban törlöm a párositást, akkor is azonnal ujra párósitja magát.

Tökéletesen mér! Összhangban van az AndroBench-es eredményekkel. Megérte felkutatni!