Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6401) tibi03


tibi03
csendes tag

Sziasztok!

Pénteken lesz egy hete, hogy nálam van a telefon, eddig tetszik, mind hardveres, mind pedig szoftveres téren, sokkal gördülékenyebb a viszonyunk, mint a redmi note 10 pro-val volt. :D
Kamerás képességeit még tesztelgetem, de számomra még normál beállítások mellett, az automata módokkal is használhatónak tűnik, a videók minősége is abszolút rendben van.
Az üzemidőre sincs panaszom, átlag napban, van közösségek média, böngészés, olvasás, zenehallgatás, streaming és így is hozza a 24 órás üzemidőt, ami nekem maximálisan elég, este rátöltök lefekvés előtt, így 25 és 95% között van az akksi általában.
Összességében elégedett vagyok, nem bántam meg, hogy végül nem Honort vagy Redmit választottam.
Viszont van egy érdekes dolog, ami zavar. Jelenleg úgy használok always on display módot, hogy csak akkor lép működésbe, ha van olvasatlan értesítés. Ez tök jó napközben, elég akkor ránézzek, ha érkezett valami. Estére beállítottam ütemezve egy ne zavarjanak módot, ami az előző telefonom tette simán a dolgát, nem volt hang, rezgés, semmi, amit nem akartam.
Itt viszont tulajdonképpen olyan, mintha az égvilágon semmit nem csinálna ez a beállítás, ugyanis, ha nem veszem le én magam a hangot akkor ugyanúgy van értesítési hang, továbbá a lezárt képernyőre is bedobálja az összes értesítést, holott direkt úgy állítottam be, hogy a kedvenc kontaktokon kívül semmilyen értesítés és applikáció push ne jöjjön így reggelre világít a pofámba a telefon az always on miatt.
Erre van valami megoldás, én csináltam rosszul valamit?

Köszönöm előre is!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.