Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
Remek meglátás, valóban elképesztően okos vagyok...
De amúgy nem ez a szakmám vagy nem vagyok video geek vagy efféle...
''A televíziók tele vannak képjavító faszságokkal, [...] ÉS ezt könnyen el is hiszi a mezei felhasználó, átlagember''
Más felöl persze, a tipikus vásárló (a többség) lehet, hogy hosszútávon is a dögös/jaj-de-jó-mindjárt-kiég-a-szemem képet részesíti előnyben (amelyiken minden ember feje narancssárga és lapos...
), nem csak a kirakatban. stb. És akkor mondhatnánk, hogy akkor nekik valóban az a jó, tehát miért is ne, ízlések és pofonok. De azért ez nem ilyen egyszerű. Lehet azzal jönni, hogy geek vagyok, meg lenézem az átlagembert (de egyébként nem lehet jönni vele, csak azt mondom), de nem erről van szó. Egyszerűen, aki úgy él, mi több úgy nő fel, hogy minden hivalkodóan egymást taposva virít/villog/tuctuc körülötte, az egyre kevésbé fogja a ''finomságokat'' érzékelni. Csak a mennyiséget/méretet érzékeli, a minőséget már egyre kevésbé. És ezzel észre sem veszi, de elveszít vmit az életéből, szóval nem jó ez senkinek, csak az üzletnek.
De, nem láttuk az LCD TV-ket szóval ki tudja mit tudnak. Érdekes talán a 971P-n belláítani a nem-próbálok-rikítóbnak-kinézni-mint-amit-valójában-tudok üzemmódot (az talán 971P-nél a ''text''?), aztán talán vmi hidegebb színhőmérsékletet, és, a lényeg, utána felnyomni a színtelítettséget (saturation) (ha sem a monitor, sem a videókártya nem tud ilyet, akkor film esetén ffdshow-ben meg lehet tenni). Lehet, hogy hasonló kezdene kinézni mint a TV. Eletekintve bizonyára a fényerőtől, de az nem hátrány ha az ember nem túl világos szobában van és viszonylag közel ül a képernyőhöz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De amúgy nem ez a szakmám vagy nem vagyok video geek vagy efféle...
), nem csak a kirakatban. stb. És akkor mondhatnánk, hogy akkor nekik valóban az a jó, tehát miért is ne, ízlések és pofonok. De azért ez nem ilyen egyszerű. Lehet azzal jönni, hogy geek vagyok, meg lenézem az átlagembert (de egyébként nem lehet jönni vele, csak azt mondom), de nem erről van szó. Egyszerűen, aki úgy él, mi több úgy nő fel, hogy minden hivalkodóan egymást taposva virít/villog/tuctuc körülötte, az egyre kevésbé fogja a ''finomságokat'' érzékelni. Csak a mennyiséget/méretet érzékeli, a minőséget már egyre kevésbé. És ezzel észre sem veszi, de elveszít vmit az életéből, szóval nem jó ez senkinek, csak az üzletnek.