Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fil
őstag
Én kaptam jan. 6.-án.
"The panel is ongoing with no fixed end date. All those who join the project will be notified if this changes.
We would also like to take this opportunity to thank you for your continuing participation. Without volunteers such as yourself the collection and analysis of this invaluable data would not be possible, and your contribution to the study is greatly appreciated."
-
fil
őstag
válasz
wwenigma #1173 üzenetére
Nekem mér ,bár szerintem egy kicsit fölfelé csal. nekem 100/50 helyett általában 108-110/52-53-at hoz ki. Au Oookla speddtest szerint meg csak épp nyaldossa a 90 Mbs-t.
Az eredeti FW-el közelebb volt a két érték egymáshoz. De mér és ez a lényeg és kaptam egy jó kis routert.
Úgy ,hogy én örülök ,hogy lett rá egy ilyen jó kis FW. -
fil
őstag
válasz
poffsoft #1147 üzenetére
Új vagyok ebben a SamKnows dologban úgyhogy elnézést ha esetleg olyasmit kérdezek ami másoknak itt triviális.... 2 napja jött meg a router. TP-WDR 3600-as
Ha jól értem te egy olyan FW-t tettél fel amivel működik a SamKnows és használható routerként is?
Ezt? ( openwrt-ar71xx-gwdr3600-v1-squashfs-sysupgrade.Poli27.1.0.Samknows.bin )
Minden működik tökéletesen? Valami jó ,szájbarágós leírás található hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- OLED TV topic
- Politika
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- További aktív témák...
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest