- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: Imádlak Bulgária
Aktív témák
-
törölt tag
Szia!
Ha szeretnél néha játszani, akkor felvehetnénk a kapcsolatot egymással! Hátha akad majd még néhány személy.
Mindig az ügyesebbektől lehet tanulni, én is igyekszem minden nap egy játszmát lejátszani. Csak sajnos még elég kezdő vagyok. Köszönöm, hogy írtál!Üdv,
robot21
-
törölt tag
Sziasztok!
Arra gondoltam a mai unalmas délelőttön, ránézvén a szekrényem tetején pihenő sakktáblára, hogy el kellene kezdeni fejleszteni a logikámat az interneten keresztül. Nos az ötlet egyszerű: aki szeret(ne elkezdeni) sakkozni, esetleg kiforrott játszótere van, taktikái, technikái, az írjon és hajrá!
Hozzunk létre egy sakk társaságot, kezdőknek vagy akár haladóknak, hogy ki-ki a maga szintjén találja meg eme régi játék élvezeteit...
Mielőtt bárki belekezdene, hogy ilyen már létezik, vagy egyszerűen keressek egy gamer oldalt, annak szeretném leszögezni, hogy utálok anonym-ként játszani, mert nem igazán bízom meg a többi játékosban. A fórumot pedig azért találom jó helynek a játszótárs keresésre, mert itt a hsz. alapján sok dolog kiderül az adott illetőről... Persze egy igazi pokerface-t is lehet díjazni, ha átver mindenkit... de ez más (nézőpont) kérdés.

Aki csak szimplán jó ötletnek tartja, az is legyen szíves egy UP!-ot nyomni nekünk!
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- VGA kibeszélő offtopik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- P17 Gen2i 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti gari!
- Lian Li TL Led 120 fehér eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindig az ügyesebbektől lehet tanulni, én is igyekszem minden nap egy játszmát lejátszani. Csak sajnos még elég kezdő vagyok. Köszönöm, hogy írtál!