- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
A kerdes az amikor be mesz a /Program Files/ChessBase/Mappaban es ott keresel .ini nevezetu fajlt.Ha abban modositasz az modosit a jatekon is? A Fritz 9-nel csak a Documents and Settings/My Documents/ChessBase/Books/ott talalod a megnyitasi konyvtarat ott van .ini fajl (siman nyisd meg F3 vagy notepaddal) ott ha szerintem belenyul az ember es modosit az ertekeken (mas progiknal igy van) maskep jatszhatja a megnyitast szerintem.''Mindez csak feltetelezes'' Ma feltelepitem melle a Fritz 8 progit mivel az regebbi, hatha abban van mas lehetoseg is.Utana viszont ismerned kell a progidat hogy jatszott mondjuk engine vs engine,es ha esteleg valtoztatni tudtal valamit akkor az,+ vagy - ,hatassal lett a jatekerejere??
Ha valaki ezzel probalkozna szivesen vennem ha megosztana itt a forumon!Koszonet erte!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest