- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
A kerdes az amikor be mesz a /Program Files/ChessBase/Mappaban es ott keresel .ini nevezetu fajlt.Ha abban modositasz az modosit a jatekon is? A Fritz 9-nel csak a Documents and Settings/My Documents/ChessBase/Books/ott talalod a megnyitasi konyvtarat ott van .ini fajl (siman nyisd meg F3 vagy notepaddal) ott ha szerintem belenyul az ember es modosit az ertekeken (mas progiknal igy van) maskep jatszhatja a megnyitast szerintem.''Mindez csak feltetelezes'' Ma feltelepitem melle a Fritz 8 progit mivel az regebbi, hatha abban van mas lehetoseg is.Utana viszont ismerned kell a progidat hogy jatszott mondjuk engine vs engine,es ha esteleg valtoztatni tudtal valamit akkor az,+ vagy - ,hatassal lett a jatekerejere??
Ha valaki ezzel probalkozna szivesen vennem ha megosztana itt a forumon!Koszonet erte!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Synology NAS
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged