- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer01
őstag
válasz
Silenzio #2436 üzenetére
"erre, mire felmászok, 5 marcona legény vár a csatornafedőnél, és gém óver. Mert körben állnak, és esélyem sincs, ami azt illeti."
Ilyen volt az 'alap'gémben is, egyszerű a megoldása: gránát elő, és dobd magad elé. Szétfut az egész brigád. Persze te se sokat ácsorogj a helyszinen
-
AthlonXP
őstag
válasz
Silenzio #2436 üzenetére
"Már 2x fordult elő, hogy a játék nagy fordulatait jelképező animációk után egy rakat erős testalkatú mutáns jelent meg, és még a videók alatt (!!!) megöltek, szétdaraboltak, leszoptak, stb" MEGALOL !!
Hát nem semmi! Ilyen velem 1x fordúlt elő. Mielőtt lekapcsolnánk az agyperzselőt, még le kell kapcsolni egy teremben valamilyen "agyat". Miután lekapcsoltam, jött egy videó és mikor annak vége volt, akkor arra ébredtem, hogy egy ilyen "husi" ( értsd: az a kezein járó nagy rakás izé ) éppen belőlem falatozik!
Hogyan kerűlt oda, azt nem tudom, de nem semmi ébresztő volt, majd be sza..
-
AthlonXP
őstag
válasz
Silenzio #2284 üzenetére
Köszi a választ. A játék tetszik csak ezt nem értettem, hogy mi van vele ilyenkor. Mert ugye néhány percig semmit se tudok benne csinálni ilyenkor ( már ha túlélem
). Észrevettem az új zombikat és láttam most benne egy "macskafélét" is ez eddig nem volt. Amúgy az állatok kidolgozása is szebb lett ahogy észrevettem pl. a vaddisznók. Meg többen is vannak, az első pályán alighogy elhagytam a kereskedő bukerét rögtön két kutyákból és disznókból álló falka támadt rám. Azt se tudtam hova lőjek a kispisztolyommal
.Aztán miután sikerűlt őket leverni jöttek a macska szerű lények
Szvsz megvolt a mai bemelegítő
.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Silenzio #2272 üzenetére
Van olyan mod ahol lehet csatlakozni a kötelességiekhez( pl inferno ). Én nem játszottam vele sokat, mert nem jött be, de szerintem abban úgy lehet csatlakozni, hogy ki lehet nyitni azt az ajtót és beszélsz a taggal. Lehet hogy az eredeti játékban is ki lehet nyitni valahogy azt az ajtót( lehet kell egy kicsit baszkurálni hozzá a játékot a konzolban nem tom ) , mert olvasgattam a magyarosítás stringtábláit, és abban volt pl eskütétel, amikor csatlakozol a kötelességiekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair RM1000e 1000W 80 PLUS Gold
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest