Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

Buzi Stalker, már megint...
    Nem tudom, kinél mit produkált az OL, nálam szerintem "hülyébb", mint az eredeti játék. Már 2x fordult elő, hogy a játék nagy fordulatait jelképező animációk után egy rakat erős testalkatú mutáns jelent meg, és még a videók alatt (!!!) megöltek, szétdaraboltak, leszoptak, stb. Azért ez igen illetlen játékrendszer-beli hiba a készítőktől. Mire visszakaptam volna az irányítást, kiírta: Game Over. Az egyik pályát emiatt újra kellett kezdenem, hogy abban az 5 másodpercben, ami maradt a videó előtt, fel tudjak futni valami szekrény tetejére, vagy tököm.

A legújabb: az Agroprom-beli banditákat kell kinyírnom az alagútban, ott, ahol Strelok csapata is bújkált. Megölök kettőt, több nincs, kiírja, mehetek a rewardért (persze a pda-ban rohadtul nem látszik, hogy mehetnék), erre, mire felmászok, 5 marcona legény vár a csatornafedőnél, és gém óver. Mert körben állnak, és esélyem sincs, ami azt illeti. Jee. A befagyogató küldetésekről nem is beszélve - "kill the zombie". Megöltem az összes szóban forgó zombit, fél óráig kutattam a mocsárban, de a küldetésnek nem lett vége... Ez az A-life szerintem elég bugos.
    Van ennek az agroprom-beli alagútnak másik kijárata? Én csak egyet tudok a szóban forgón kívül, de az béomlott.

Új hozzászólás Aktív témák