- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grigorisz
aktív tag
válasz
Quiksilver #2950 üzenetére
ezekről a crack nevű drogokról ne kiabálj mert a moderátorok után még megkapod a Yardokat is...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Quiksilver #2950 üzenetére
hm, én ilyenkor be szoktam bújni valamelyik sötét sarokba, pl az ajtótól bejövéstől számított balba
oda nem látnak meg, és várhatóan nem jönnek közelebb.
Grigorisz: köszi, a 3-4 snorkra alapjátékból emlékeztem, rendszeresen a frászt hozták rám
avagy ilyen népsűrűség mellett nem hittem volna, hogy bármilyen szörny három percnél tovább élhet
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Quiksilver #2935 üzenetére
szerintem kinyírtak közben... pár zombifiedet odaspammol a játék közben, lehet ez történt. bújj el jobban, néha bejön;>
-
válasz
Miért ne működne. Ha a megfelelő patch-et raktad fel, bár rosszat fel sem tudsz tenni, akkor működnie kellene. Persze újra felül kell írni a cuccot, de működik.
-
Medvelászló
senior tag
válasz
Talán a gém a bibis,nálam az OL 1.2-es fut/by Kanyhalos/peccsek1-3,p1.0004 ,1.0005+a Stalkerhu-v 1.00 magyarítás!!!
Egész kellemes így a játékValszeg a a játék rosszalkodik nálad,próbáld meg újra telepíteni,lehet megoldja a problemádat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Gombászkönyvek egyben
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest