Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Fontosak, főleg a játék kezdetén, amikor nem igen van sok pénzed. Mindig koncentráltan csináltam a mellékküldetéseket, az artifactokat nem adtam el sehol, hanem küldetésként adtam le, több pénz+hírnév is jött vele. Szerintem érdemes a mellékküldetésekkel is foglalkozni, például amikor vérszopókat kell irtani, az igen besz*ratós rész szerintem.

-
proci985
MODERÁTOR
változó. pár küldetés ritka artifacteket ad (battery, mamas beads, night star), ezeket érdemes beszerezni. illetve egy résznél ad seva suitot, illetve egy raklapnyi páncéltörő (drága) 9.39/5.56os lőszert, ami elég jó üzlet.
én még az artifacteladósokat szoktam csinálni (változó, azért goldfish/night startból nincs annyira sok), jó pénzt hoz. bár alapjátékban enélkül is az ember tele van pénzzel jól menve. Oblivion Lost alatt viszont ez a pénz elég fontos volt (főleg, 2.0 alatt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- EA Sports WRC '23
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Samsung kuponkunyeráló
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield