Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dhampir félisten válasz  Dhampir

üzenetére Dhampir

üzenetéreRájöttem, hogy a szellemalakok nappal is folyamatosan megjelennek. Mindig azokon a területeken jelentkeznek, ahol nagyobb a háttérsugárzás. Akadnak bugok is. 
 Például amikor Veronika jegyzetfüzetét felvettem, hirtelen megsemmisítettek a semmiből előbukkanó mutánsok. Visszatöltve a legutóbbi saját mentést, már sehol sem volt a jegyzet, ám szerencsére a játék elmentette ezt az epizódot is, így azt betöltésre kiválasztva ismét helyzetbe lendülhettem.A Vérkő küldetést Szidorovics pincéjében nem fogadja el a megbízó, jobban mondva semmi sem történik, pedig a PDA már kipipálta. Megjegyzem, hogy a megbízás elfogadásakor már volt 2 darab Vérkő is a birtokomban, azokat mégsem óhajtotta a finnyás őrszem. A harmadik megszerzésekor történt meg a kipipálás, ha jól észrevételeztem. Két kép erről: Viszem a Vérkövet:  Mégsem kell neki:  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.31
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield
 shield