Hirdetés
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Igen az a rész szerintem is jól sikerült
Bár én még oroszt tanultam annak idején az általánosban aztán a középben meg németet ami szerintem hiba volt jobb lett volna az oroszt továbbvinni mivel ott azért egy kicsi alap az embernek.Persze egy angolnak nyilván az angol jöhet szóba,míg orosznak az orosz,ukránnak meg a ukrán.
Nekünk nyilván a magyar,de talán azt az 1 - 2 bántó szinkront nem kellett volna erőltetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár én még oroszt tanultam annak idején az általánosban aztán a középben meg németet ami szerintem hiba volt jobb lett volna az oroszt továbbvinni mivel ott azért egy kicsi alap az embernek.Persze egy angolnak nyilván az angol jöhet szóba,míg orosznak az orosz,ukránnak meg a ukrán.
Nekünk nyilván a magyar,de talán azt az 1 - 2 bántó szinkront nem kellett volna erőltetni.
shield