Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

SaGa59 őstag válasz  shield

üzenetére shield

üzenetéreSajnos a játék elmarad. A melóhelyemen is nagy a nyomás (amikor belekezdtem a magyarításokba, fordításokba, jóval lazább munkakörben voltam, mint most, bár nagyjából ugyanezt csináltam, csak kevesebb felelősséggel, több „rutinmunkával”), három párhuzamos, nem kis projekten dolgozom a normál üzemeltetés mellett, az is eléggé fárasztó. Ha egy nap kettőnél több meetingem van, főleg, ha angolul, aznap estére végem, legfeljebb ha olyasmivel tudok foglalkozni, aminél nem kell gondolkodni. A sztalker nem ilyen, minden lépés számít… Ha lesz időm meg energiám, a Dacolva a halállal második részét vinném tovább, a fordítást folytatva (ha addig valaki át nem veszi). Abban, annak idején játék közben is elakadtam, a már magyarított részen egyszerűen nem tudtam túljutni, mert vagy a zsoldosok csináltak ki, vagy belegyalogoltam valami anomáliába (és abban ezek tényleg halálosak, nem lehet csak úgy kiugrálni belőlük), vagy felzabált egy a nádasban kódorgó vérszívó. Egyszerűen mehettem bármerre, az a dög a nyomora akadt és elkapott. 
 Már csak emiatt is érdemes lenne foglalkozni vele, van benne kihívás rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest