Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #13648 üzenetére
Azt tudom, csak epp fingom nincs, hogy jobbra, vagy balra keressem, az aknamezo bal felol van, meg kerites, ha jol emlekszem a kidolt fanal at lehet menni ? ez most jutott eszembe, lehet hogy korbe kell kerulni a laktanyat ? ezert irtam, hogy idegesito, mert en nincs ahonnan kitalaljam, hogy a programozo hova meltoztatott lerakni a taskat.
kekeeci nincs amiert gunyolodj, folosleges hozzaszolas volt.Engem az bosszant, hogy nem adnak eleg tampontot, hogy a kuldetest hogyan hajtsd vegre, es nincs kedvem orakat probalkozni, hogy kideritsem, hogy mire gondolt, es pontosan hogyan gondolta a mod keszitoje, ha nem magyarazza el pontosabban a korulmenyeket.En szorakozni akarok, es nem fejtorosdit jatszani, ha arra vagynek, akkor keresztrejtvenyt fejtenek.
Persze nezhetek videot - mar azt is megtalaltam - hogy mit hogyan, es milyen sorrendben kell csinalni, de az viszont a jatekelmenyt rontja.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/128 GB Új
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest