Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
válasz
shield
üzenetére
Ezeket a játékokat szivesen veszi az ember elő,Mindig akad hozzá egy- két jó ujítás gondolok bizonyos módokra.Mostanában csak stalkert nyomom, pedig van a vinyón bőven játék de csak ezek érdekelnek.Ez a Shadow of Chernobylos sgm egyáltalán nem rossz, csakhát ahogy montad jó jönne hozzá egy fórdítás.A minap találtam egy japán modot,hát ember ha láttál még komoly grafikát amit azok kihoztak belőle én mondom félelmetes volt,még a legapróbb fű is mozgot meg mitudom én.De kemények voltak minden japánúl volt lefórdítva, a fegyverek,páncélok.gyógyszerek minden.Ha elővete a gitárt gitározot ,cigizet,ita a votkát jólnézet ki nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Programozás topic
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi