Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

remington2
senior tag
Ne is mond . . . nemrég garbage-ben egy ilyen négykezű izé támadott meg, "muzsik, muzsiki, szudá", az éjszaka közepén, miközben sebesült voltam, és alig bírtam mozogni . . . ugráltam össze-vissza, lámpafénynél rémülten keresés + "melyik fegyver is van a slotban?" para közben végül 6 shotilőszer után megnyiffant . . . azt hittem, összecsinálom magam

szerk: a Clear Sky kicsit elpuhított, pedig azt is masteren/veteranon játszottam. Szokatlan a SoC-ban, hogy Sido azonnal a mélyvízbe dob, és rögtön a katonai doksik után hajt, agropromba. Vannak mellékküldik, de annyira lazák, hogy a főszál küldetéséhez képest semmit nem jelentenek. CS-ben a Swamp kellemes homokozó, ahonnan akár pénzzel megrakodva jöhet ki az ember, itt meg azonnal egy katonai bázis közepére kell behatolni. És az egyik katona még ajánlja is, hogy éjjel menjek, mert akkor bent vannak az épületben. Na ja, ha nappal megyek, kint járőröznek + tornyok, ha éjjel, akkor meg az épületben korzóznak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
 - Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
 - LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 shield