- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
proci985 #3665 üzenetére
***OL 2.0***
Hát akkor meg a f...k!
Mondjuk ez is relatív, mert én láttam náha, hogy az AI kikerüli az anomáliákat az 1.33-ban is. Persze olyan is volt, hogy simán belementek. Pl Pripjatyban, mikor kísérgetni kell az exos stalkereket, akkor volt egy olyan kis útszakasz, amin volt egy gravi. Ment szépen libasorban a 3 exos emberem ( én mentem kissé távolabb előttük, és tisztogattam az utat nekik...) és mindhárman belementek egymás után az anomáliába...Pedig voltak vagy 5-6 méterre egymástól szal, ha nem is mind, de legalább a hátúl lévő 2 ember kikerűlhette volna, hisz látták, hogy a társukat szétszedte egy anomália. Erre ők csak nézték, hogy mi történik a társukkal és simán utana mentek..
Úgyhogy nekem akkor ennyi volt a segítségem, de azért nagy élmény volt látni, ahogy szédszedte őket a gravi.
Az meg, hogy az anomáliák helyet változtatnak, az engem zavar. Mert már ugye olyan jól megszoktam a helyüket, hogy minden pályán fejből tudom, hol vannak és úgy kerűlgetem őket. Viszont így ennek annyi, többször is volt már, hogy majdnem elkapott egy, mert belefutottam, hisz előtte ott nem volt én meg mentem rendesen, mint mindíg.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- E-roller topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest