Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamzamark
csendes tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nekem nagyon ugy tunik, hogy nem
. Erdemes a Bar felol menni, mert ott nem futsz bele a rohadekokba ( ... viszont tudtommal ott kocsival nem lehet atmenni, vagyis pontosabban a visszajovetel onnan nehezebb, mert beragadsz az epuletbe
TRUE STORY ).
Szerintem legyen az az elso, hogy vedd fel a kuldetest Greben-tol, utana pedig "elbeszelgethetsz" a banditakkal
. ( miutan elintezted oket, ha jol tudom utana jon, hogy szerezd meg a gitarjat )Amugy egy kis erdekesseg; ... valaki eszrevette, hogy az Epitkezesnel ( Construction Site ) levo stalker arus asztalan mi hever?
( nem lovom le a poent, de moddb-n azt olvastam nem lesz sajnos benne
) -
Időjós
csendes tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Amikor eljutsz az első betonbunkerig, ahol egy tudóssal lesz találkozód. Úgy emlékszem, hogy körülbelül ott már lehet vegyvédelmi ruhát vásárolni, és talán konkrétan a tudóstól magától. Aztán kapsz is majd egy nagyon drága jó rucit ingyen, ha ott megteszel egy szívességet valakinek. Ezután ha legközelebb a csaposnál jársz, aki már addigra új helyre költözik fogsz tudni venni méreg drága nagyon jó cuccokat.
-
robogo81
senior tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Esetleg ha hozzá kedved/időd(és bőven pénzed) ne állj meg a vasúti felüljárónál,hanem menj tovább a kordonba,lepakolni a cumót ott ahol az elején magadhoz tértél(esetleg bevásárlás),szinte semmivel vissza menni a sinhez,utána úgyis a kordonhoz közeli kijárathoz mész,és vissza a cucchoz és voala.
JA lekéstem a válasszal. -
Aarpok
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nos tudom nem vigasztal,de nálam a legutolsó patchel 1 - szer akadt ki az egész végigjátszás során.Még arra emlékszem,hogy az elsőnél meg 5 lépésenként a generátoros pályán.Szóval én azt mondhatom javult a helyzet.A képződményekhez nem kell detektor a földön találod őket szétszórva csak fel kell venni (úgy mint a Shoc - ban).
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Milyen videókártyát?
- Bestbuy játékok
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van. 11 28
- Tesoro GRAM MX One (TS-G11UNL) mechanikus billentyűzet
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- IRÁNY A KARIFA! Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Erdemes a Bar felol menni, mert ott nem futsz bele a rohadekokba ( ... viszont tudtommal ott kocsival nem lehet atmenni, vagyis pontosabban a visszajovetel onnan nehezebb, mert beragadsz az epuletbe
TRUE STORY ).
. ( miutan elintezted oket, ha jol tudom utana jon, hogy szerezd meg a gitarjat )
( nem lovom le a poent, de moddb-n azt olvastam nem lesz sajnos benne
)