Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Piro)
csendes tag
Minden játék bugos az elsö kiadásánál, ezen ráadásul nem 1000 ember dolgozott hogy leteszteljék hogy mi megy mi nem, szóval úgy kell nézni hogy mi vagyunk a tesztcsoport, fórumon rengeteg bug jelentést kapnak a desowave-nél, és ahogy erejükből telik javítják is őket, kellett az a sok ezer játékos aki irányba állítja öket. Most ami javítást kiadnak az már a nagyobb bugokat fedni fogja, szerintem úgy 90%-osan, onnan meg már csak az apróbbak maradnak ki, ami már csak azért lesznek kijavítva hogy tökéletes legyen a játék ( értem ugy hogy teljesen bugmentes ) Engem amúgy a zöld üveg ami idegesít... többi buggal elvagyok

Vannak S.T.A.L.K.E.R. rajongók, és én is az vagyok, akármilyen bugos is ez a játék (még) úgyis védeni fogjuk, mer tudjuk hogy miért is lett ez kiadva és én se tűröm hogy értelmetlenül leszólják. Stalker játékok minden részéér fizettem, bár az utolsó annyira nem jött már be de ezért gondolkodás nélkül fizetnék, mer jó pár céggel ellentétbe ők tényleg megdolgoztak a végeredményér.
-
kutga
félisten
Bugok az alapjátékban is bőven előfordultak.

Engem most grafikai hibával vág ki, Garbage-ből mennék át a Construction Site-ra, azt írja nem elegendő a grafikus teljesítmény, este visszaveszem minimumra, hátha segít. Mondanom se kell megint egy Duty küldetés miatt kell odamenni, igaz ennek nem hiszem hogy bármi köze lenne hozzá.

-
dergander
addikt
Azért a Crysis 3 sokkal jobb márcsak 2 okból...Kisebb a gépigénye,vagyis nekem sokkal jobban fut maxon mint a stalker,másrészt azért az bőven szebb grafikában,a stalkerba azért van jó sok elmosódott low textúra.
Először is csinálják már meg végre a gépigényt,ne egy mag menjen 100%on hanem ossza el,mert amint az 1 core eléri a 100%ot onnantól kezdve be is lassul,tehát a VGA bírná.
-
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest