Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Ami túl könnyű az mindig unalmas. Ennyi erővel tolhatnánk a Duke Nukemet godmódban...
Akkor már írjuk át azt is, hogy a kereskedők százezrekért vegyék meg a lepukkant puskákat, és a technikus egy rubelért javítson. Vagy az értéktelen zöld parazita melléktermék, ami szerteszéjjel hever az úton, érjen egy kisebb vagyont, és akkor nem kell futkosni rozsdás gépkarabélyokkal...
Fentiek a saját véleményem, ha valaki másképp gondolja, teljesen tiszteletben tartom. Megfigyeléseim szerint ezeket a Stalkerokat inkább felnőttek játsszák, család, meló mellett, szóval azt is megértem ha valaki kicsit egyszerűsít a karrierjén. Én azért vagyok ilyen szigorú magammal, mert ha belelendülök, akkor jönnek a pontlövő, brutális sebzésű puskák 300-as tárral, nulla fogyasztású autók, sebezhetetlen páncélok, és csak eljutunk a god módhoz fél óra alatt. Egy Abakan szórás-csökkentés így is becsúszott
Roby71 - A Rétisün által linkelt megoldást én nem próbáltam, de a db fájlokat kicsomagolhatod ezzel. Parancssorból is működik, ha beteszed a kicsomagolót a játék könyvtárába. Én írtam hozzá egy egyszerű kis bat fájlt, ami sorban kicsomagolja a db-ket. Utána már tudsz benne moddolni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- Plazma TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Viccrovat
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Call of Duty: Black Ops 7
- OLED TV topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest