- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
A WiP-ben voltak földalatti helyszínek és néhány új mutáns. A kihalt Zóna hátborzongatóbb volt annál, mint amikor mindig az ember torkának ugrik valami. Ráadásul teljesen új küldetéseket kaptunk, néhol szellemes szövegekkel.
Félelmetes volt az is, amikor a Jubileumi épület emeleti ablakából egyszercsak azt vettem észre, hogy kintről bejön és a lépcsőn megjelenik egy Könyvelő, utána jöttek a Kimérák.
Pripjatyban lehetett kutatni, bár sok dolgot nem talált az ember, de egy helyen volt sörétes puska töltényekkel és képződményeket is be lehetett gyűjteni. Általában a kutatás lehetősége is adott volt én sok időt eltöltöttem mászkálással, felderítéssel.
Itt is volt, hogy belefutottam mutánsokba és harcokba. Egyszer bementem a katonai raktáraknál a banditákhoz, és éppen egy kisóriás gyilkolta le a bandafőnököt. Amikor sikerült kiiktatni a házban életben maradt egyetlen ember támogatásával, akkor még beesett két újfajta Irányító is.
Nekem tetszett a Wip, pedig nem szeretem a modokat, mert korábban csak gagyikat ismertem meg, amiben az alapjátékot keverték új küldetésekkel, amelyben némelyik nagy marhaság volt.
A WiP-ben fellelhető kisebb bugokon kívül (nekem a PDA-ban teljesítendő feladatként bennragadt egy már teljesített küldetés) ehhez fogható, kitűnő minőségű, COP-ot megújító és további játékos órák élményét biztosító modot még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- Háztartási gépek
- Path of Exile 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest