Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
dezowave
üzenetére
Én csak a post szövege alapján matekoztam ki, semmi egyebet nem állítok vagy "nem fogadok el". Így is, úgy is nagyon várja már mindenki, mai időkben pont a kisebb független csapatok munkájában maradhat meg az az eredeti többlet ami miatt nem egy átlag massza lesz az egészből. Azért azok sem gonosz emberek akik egy teljesen autentikusan restaurált Stalker játékot vizionálnak a Lost Alpha-ban. De mondom, én nem állítottam ilyesmit, csak "elvégeztem a matekot" a szöveg alapján.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borderlands 4
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Temu
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
Üzleti előfizetők hirdetései
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én pl. pont hogy bizakodó vagyok e téren, meg gondolom mindenki más is, hogy ti tudjátok mi hiányzott a játékból és ezt is pótoljátok vagy pótolni próbáljátok