Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1632) remington2 válasza horvathkrisz (#1629) üzenetére


remington2
senior tag

Nem minden anomáliában vannak, viszont úgy tűnik (harmadik menetre), hogy fixen "beállítva" adják őket. A detektort fogni kell, csak azzal lehet előcsalni őket.

SPOILER, hol vannak belőlük:
Swamps, játék legeleje, amikor segíteni kell a toronynak, kb. félúton, kicsit bal kéz felé haladva van egy arti. Swamps, a kiégett farmnál az egyik kormos épületben, amely tele van burnerekkel. Szintén mocsarak, azt hiszem machine yard, mögötte a föld megnyílt, megint néhány burner (a térképen ÉNY-ra kell keresni, jól láthatók a pda-n is a fekete keresztek, ahol megnyílt a föld).
Cordon, vasút, kisiklott mozdony az alagútnál, mellette anomália, abban arti.
Garbage, a kordon irányából (délről) az úton haladva jobb kéznél van egy kicsi mocsár valamilyen mérgező felhővel, +1 arti.
Agroprom: a gyártelep egyik épületében, ahol rengeteg anomália van. Nem könnyű eltéveszteni, nincs sok ilyen arrafelé. Azt hiszem, mindkét szintjén van egy-egy cucc.
Agroprom megint: a pálya déli részén van egy kis "toldás" az SoC-hez képest, egy plusz átlépési ponttal, meg egy kis bázissal. Visszább tőlük van egy bokorcsoport egy rakat anomáliával, elvileg ott is van egy.
Yantar, a gyártelep, közvetlenül a bejárat mellett balra egy kis előtetős "biciklitároló" alatt van néhány elektro, ott is van egy. Ugyanitt jobbra, a hosszú épületben a kerítés melett (szintén elektro anomáliák).
Fejből ennyi ment, de neten biztosan van részletes guide hozzájuk.

[ Szerkesztve ]

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.