Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchmittFire
csendes tag
válasz
hubai38
üzenetére
Hát sajnos egyszerűen eltűnt. Elméletileg egy piros ssp ruhás tudós nem volt a sehol. még levettem a füvet is, hogy könnyebben kiszúrjam de se a minimapon nem jelezte se rendesen nem volt ott. Orosz fórumokon egy-ketten írták hogy ezt a küldit azonnal meg kell csinálni ha megkaptad, különben bebuggol. De aztán megoldottam. kivettem a mentés fájlokat és újraraktam az egészet, így már működött

-
SchmittFire
csendes tag
Sziasztok. sgm 2.2-ben red forest-es küldetést adja egy tudós. Hullákat kéne vizsgálnom de egyet nem akar le spawn-olni és meg vagyok itt akadva. nem tud valaki esetleg erre valamilyen fix-et?
Előre is köszönöm a segítséget. -
SchmittFire
csendes tag
üdv mindenkinek!
szeretnék multizni valamelyik stalkeren csak nem találok elég infót hogy melyik mod hozzá a legjobb és melyikkel foglalkoznak még melyik részen. rátaláltam a stalker online-ra, de ahogy nézem a fejlesztés két éve leállt és elég bizonytalan vagyok. felfedeztem egy másik hasonlót a nato invasion-t is de nem tom hogy érdemes e. valakinek valami tapasztalata vmelyikkel? vagy ismertek mást is? elsősorban co-op szintű játékmenetre gondolok. a válaszokat előre is köszi

-
SchmittFire
csendes tag
válasz
rétisün
üzenetére
szia kicsit megkésve de..

fel tudod tölteni vhova? ha sikerült küld el linket pls
köszivan egy problémám egyébként a moddal. nem tudok új játékot kezdeni Elkezd tölteni.. nem tudom mintha prefetch-elne vagy ilyesmi és egy villanás után hibajelentés küldését kapok és a bugtrap xrcore meg xrgame dll-ekre hivatkozik. 1.6.0.2. -m van. korábban az sgm all in one vidáman elzakatolt rajta

meg egy kérdés: dead city 4.80-hoz készült magyarítás?
-
SchmittFire
csendes tag
Sziasztok.
valaki tud nekem egy másik linket adni az sgm enot Fix 01.03.13-hez.
a yandex nem találja a fájltköszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Eladó Sony 55-210mm f/4.5-6.3 E OSS
- AORUS B450 ELITE 5800X3D 32GB DDR4 2 SSD RTX 4070S 12GB GAMER PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield