- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strelok88
csendes tag
válasz
Antonius1978 #24267 üzenetére
Nos, hát rájöttem, hogy hogyan kell csinálni, kész is van, és bocsánat a megfogalmazás miatt, azt szerettem volna, hogy ami páncél van az SMRTER ben, azokat a vanilla játékban is tudjam használni, most ezt sikeresen megcsináltam, tudom használni őket, tökéletes minden, már csak annyi hiányzik, hogy a Yanov állomáson Hawaiian tól bármikor meg tudjam venni az összes páncélt amit újonnan hozzáadtam a vanilla játékhoz, csak nem tudom, hogy pontosan mire írjam át a trader.LTX fájlokban az értékeket a páncél mellett
-
Strelok88
csendes tag
Hi all, tudna valaki segíteni modolásban? ugyanis, van az SMRTER mod, amiben több új páncél/ruha viselhető, mint ami alapjában a játékban van....na most, nekem nem kell a többi kacat amit az smrter ad, nekem csak a páncélok kellenének, csak azt meg nem tudom úgy kiszerkeszteni az smrter modból, hogy ne crasheljen le az alap játék xddd Nos ehhez kérnék egy kis segítséget, hogy hátha tud valaki ebben segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest