Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün
üzenetére
Igen, az alapjátékban engem is zavart, de ha már segítettél, akkor utána mehettél rejtekhelyet vásárolni és felkutatni, ami persze szintén nem volt tökéletesen kidolgozva.
Az sem tetszett, hogy hiába tisztítottál meg egy részt, mindig visszaszivárgott az ellenfél. Például a fenti szakaszon pakoltam egy ládába, és akkora veszteséget szenvedtem lőszerekben, hogy amit ott összegyűjtögettem, az nem pótolta ki a keletkezett hiányt.A Gun Addont hogyan lehet eltávolítani?

Feltettem az SGM mellé, amit ugyan még nem indítottam el az új telepítés óta, de nem akarom használni a fegyverkönnyítéseket. Általában két-három jól bevált fegyver elég szokott lenni mindenre, csak elvesznék a részletekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield