Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz rétisün #3500 üzenetére

Igen, Bagoly-nak hívják a fegyverkereskedőt az emeleten. (Szakáll fegyvereket és ruhát nem árul. Legalábbis, ahol most tartok, ott még nem volt nála ilyesmi.)

Próbaként Fürgénél rendeltem egy "szervoruhát". Hááát... :) Tetszetős holmi, de rájöttem, hogy mihamarabb találnom kell szerszámokat.

Most már ott tartok a sztoriban, hogy igencsak át kell mennem Janov állomásra, de még egyetlen szerszámot sem találtam, hogy legalább az alap felszerelésemet felfejlessze Kardan. (Vagy Janov állomáson - mert átkukkantottam oda is - a másik "szerelő".)

A "szervoruha", vagy a "páncél", amit Fürge hoz, jó cuccok, de nagyon nehezek. Csakis "módosításokkal" lenne használható jelenlegi szintemen. Ráadásul csak egyetlen "artifact" zsebük van alapból, s az upgrade-hez a legfejlettebb szerszámok kellenek.

Szóval inkább még az alap ruhát használom. Abban legalább két "artifact"-ot tudok tárolni. ;) Mondjuk a golyóállósága sajnos a nullával egyenlő.

Viszont Fürge egy nagyon korrekt pisztolyt, gépkarabélyt, shotgunt és mesterlövész puskát hoz. Azokat szerintem megrendelem.

A pisztoly (a típusára nem emlékszem) például teljesen automatává alakítható.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés