Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield
üzenetére
Nem is hallhattad, ezt az egyik baratom hasznalja (es meg 2 masik is rajtam kivul, mind3-an szeretnek szeszkozni,valamint munkatarsak voltunk,ezert ugy hivom oket hogy a 3 makvirag
) es csak Udvarhelyen, nameg esetleg amerre meg hasznalta, abban az ertelemben, hogy fasza, remek, kivalo, kituno stb.
Tudod a Vegetas tasakon volt az a kep, ahogy a szakacs feltartja a huvelyk es mutatoujjat, es az azt jelenti hogy izletes, finom, egyszoval atvitt ertelemben azt, amit fennebb felsoroltam.
Meg azt is szokta mondani, hogy : annyi penzem sincs, hogy a busz utan fussak
, ezzel majd fogtok talalkozni (mert viccbol, jopofasagbol) beepitettem azaz inkabb ezzel egeszitettem ki az egyik parbeszedet 
Igen, meg Angliaban vagyok, es valoszinuleg itt is leszek augusztus vegeig, szerintem csak szeptemberben megyek haza 1 honapra.Meg arra is gondoltam, hogy esetleg augusztus 19-en atrepulok M.o-ra, es 20-an felmegyek BP-re, hogy lam milyen a Szt,Istvan unnep (meg sosem voltam, es M.o. sem 2010 ota), aztan utanna meg Ferihegyrol Marosvasarhelyre, ha addig megnyitjak a repteret, de az nem biztos, es amugy is ez csak egy elkepzeles...Akkor remek, ha haladsz azzal a fegyveres dologgal, egyaltalan nem irigyellek...
(mar meguntam nagyon a forditast, es 2 evbe tellett amig meglett)
Ez tulajdonkepp mibol all ? Nezed a fegyver nevet, es a magyar szoveget atveszed a leforditott mod szinten ugyanilyen fegyveretol ? Gondolom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Garancia
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) es csak Udvarhelyen, nameg esetleg amerre meg hasznalta, abban az ertelemben, hogy fasza, remek, kivalo, kituno stb.
, ezzel majd fogtok talalkozni (mert viccbol, jopofasagbol) beepitettem azaz inkabb ezzel egeszitettem ki az egyik parbeszedet