- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Sensut #31587 üzenetére
Hát nekem nem ment a késelés, hiába akkora az a halef.
Ha gondolod akkor, akkor elkezdem helyrehozni a fegyvereket, de akkor segítségedet kérem.
Javaslatot kérek: melyik fegyver és mit/mennyit állítani rajta.
A fegyver és a távcső pontosítása kicsit nehezebb, de megoldható.
tzs182 tőled is várok javaslatokat.
Régebben pár fegyvert már javítottunk xfreex-el, de végül is abba maradt.Amúgy szándékomban állt átnézni a fegyver fájlokat és a leírásaikat, mert lehetnek eltérések, ahogy a páncéloknál is. Sajnos kissé elhanyagolom az egészet, nem nagyon van kedvem foglalkozni vele, nem is játszom sokat. Mondhatni, igen keveset játszok.
Nekem bejött az antennakomplexumban talált fegyver, mellé a Saiga-12K kissé tuningolva, sokat dob rajta az irányzék. Egy sniper és egy valamilyen nato fegyver.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Sensut #31587 üzenetére
Ja jól emlékszem riot gin orosz linkjében van valami patch ami eltünteti a csöcsöket. Csak én sokat tudok oroszból, ezért nem tudom melyik az
A bárd valóban "érdekes", de már megszoktam, viszont tényleg elég szemkiverős az biztos. Nekem ez a fegyver probléma a fő idegesítő (írtam fentebb a minigun problémát és az csak egy a sok közül).
Erről a Slayer-ről mit érdemes tudni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest