Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Antonius1978 #28796 üzenetére
Hát ha azt a likat golyó hagyta, az alsó képen, akkor már többé nem kell levenned a maszkot
-
prodata2
tag
válasz
A munkával kapcsolatban . Csak Photoshop-hoz értek egy picit, ennyi . Már bánom ,hogy nem kezdtem el foglalkozni 3D modellezéssel . Akkor készíteném el a saját módomat
De ahhoz kevés lenne a 3D modellezés is . Ezek a fránya scriptek , szerintem a legunalmasabb folyamat pedig ha azt nézzük majdnem a szíve az egésznek . ( a photoshop -nak is szerintem csak a 40-50 % ismerem mind ez kb 6-8 év alatt ) Iszonyat ,hogy mire képes a program szinte nem ismer lehetetlent és egyszerű elven alapul -bővíthető . Majd látni fogjátok ha gépem elé ülök teljesen más lesz a szerkesztésem is . Mert itt ahol most próbálkoztam nagyon kevés volt a lehetőség és gyenge PC, -pici monitor, alig láttam mit csinálok
-
prodata2
tag
válasz
Ez így van, de szerintem nem várod meg hogy igy nézzen ki. Mert akkor már úgy is javítani kell vagy veszel egy másikat. Így jobban odafigyel erre is az ember. Én, de már említettem akkor használom ha gáz van. 😉
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Elindult a Call of Duty: Black Ops 7 bétájának korai hozzáférése
- Trollok komolyan
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- VGA kibeszélő offtopik
- PlayStation 5
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3617
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest