Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
CJ4567
üzenetére
Szépen eszik... Ha nincsen meg a 3gb -os patch a gépedre: már ha 3 GB ramod van , ha több mint 3 giga, és mondjuk 4, akkor 4gb -os "patch" kell, mert akkor így a játék Kevésbé fog összeomlani. Én is csak így tudtam kivinni a SNIPER-t, és a "Stalkermods.ru" edition-t. ( 3 giga ram van a gépemben. :-l )
-
Antonius1978
addikt
válasz
CJ4567
üzenetére
Te, nem tudnam megmondani, az az igazsag. En valoszinuleg mindent a minimumra tettem, es eldocogott rajta minden.
Ha nem tudsz donteni hogy Enot vagy Geonesis, akkor valaszd az AMK2 Devolutiont, azt is megtalalod
Tenyleg nem tudom mit mondjak, mivel mindketto fasza, de vigyazz, a Geonesishez is jar egy fix, talan MusicKing-nel megtalalod, mintha.Anelkul neki se kezd a Geonesisnek, mert kb a jatek 2 vagy 3/5-enel bajok lesznek, van egy leiro tablazat, amiben nem fer el annyi karakter, bit, ilyen hulyeseg, mint amennyi kellene, es akkor jonnek a mentes - betoltes, palyalepes fagyasok.NE FELEDD A GEONESIS FIX-ET !!!!!!
Ha hogy a fenebe nem lehet ? akkor nincs otletem, en mar nem tudom honnan szedtem le, sajnos.
Saga59, MusicKing, Shield, Dodopek,Pel, LeoDelux oldalarol akkor valoszinuleg, de mar nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield