- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59 #28118 üzenetére
Igen, gyakorlatilag epp azt akartam kerdezni, hogy a bevett/elismert/megszokott megnevezesekbol miket tartottal meg.
Toppanto : pedig jol eltalaltad a megnevezest, tetszik.A pszeudogigasz amolyan felig erthetetlen dolog, mi a fene a pszeudo (mondjuk pseudonim az asszem alnevet jelent, akkor al-gigasz lenne ? ez hulye szo), a gigasz ertheto, de ebbol nem vonhato le kovetkeztetes, hogy hogyan nez ki a mutans.
Az sem tetszik, hogy a burernek nincs magyar neve, eleget kinlodtam hogy osszeszedjek jopar megnevezest, de egyik sem az igazi sajnos (leginkabb a hoborgo tetszene az altalam gyujtottekbol, most bevillant meg a hadonaszo is).Kar hogy nem szerepelteted az izlom helyett a nyurgat, mert ez magyarul tokeletesen lefedi ennek a vekony, cingar, vezna, hosszu vegtagokkal rendelkezo mutansnak a leirasat (kerdes, hogy neki mit talaltak ki az irok, hogy "megtort" lett a neve, ertelmezheto, hogy olyan ember, aki valami miatt magaba roskadt, en valahogy igy ertem, de nem tudom, hogy ez a mutans milyen kepessegekkel bir a konyvekben, es meg mennyire ember egyaltalan).Az lenne a javaslatom (habar en egyetlen konyvet sem fogok tudni elolvasni, kiveve ha valaki beolvassa oket lapolvason), hogy amikor szoba kerul egy ilyen mutans, akkor majd az altalad hasznalt megnevezes mellett tegyel utalast a masik, a modokban szokasos megnevezesre is.
Tehat pl szerepelteted az "ugropatkanyt" de megjegyzed, hogy egyesek "ragcsanak" is nevezik a hihetetlenul gyors es veszedelmes fogsora harapasaert.
Vagy a pszeudogigasznal is odaszurhatod a toppanto nevet, a toppantas kepessege miatt, amitol mindenki elrepul.
A poltergeist kapcsan beugrott, hogy az valamifele szellemalakzat, bevillant egy megnevezes, hogy kopogo szellem (habar fingom nincs hogy hol hallottam), beirtam a keresobe, es erre kidobja hogy a kopogo szellem az a poltergeistSzoval epp az eltero velemenyek miatt tegyel utalast mas megnevezessel arra is, amit mi megszoktunk, es akkor mindenki elegedett lesz, mert tudni fogja hogy az ugropatkany az a ragcsa, stb stb, mit szolsz ?
Csak elmondtam a velemenyem, mert mint mondtam, lehet hogy egy regenyt sem olvasok el, szoval nekem aztan 8A lazitasos novelladat mikor bocsajtod a rendelkezesunkre ? vagy annyit meg nem tudtal lazitani, hogy be is fejezd ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Robotporszívók
- Androidos tablet topic
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Építő/felújító topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Linux kezdőknek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest