Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Riot Gin #27036 üzenetére
nem is értem, miért érzed úgy?
a spektrum projektet is végigjátszottam, az enotot is (ami inkább az sgm módosítása, akárcsak a s.n.i.p.e.r. mod, nem pedig az sgm ez enoté, ha érted a különbséget) most a Время Альянса van folyamatban (a g.l.a.d.i.a.t.o.r. is megvolt), de ilyen sűrűn nem crashelt egyik se
olyan volt, hogy az enot olyant crashelt, hogy utána egy mentést se töltött be utána, újrakezdtem, utána véigjátszottam, ennyi crashem talán összesen nem volt, mint neked egy-egy játékban.amúgy ez a Время Альянса egy nagyon jó kis mod, ha kicsit értenék hozzá, 2 dolgot változtatnék meg benne: kéne bele hálózsák, illetve a teleportok úgy kellene működjenek, hogy ne kelljen mindig visszamenni a bárba, ha másik területre akarok menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó gamer / workstation PC i7-9700K, RTX 3070 Ti, 32 GB RAM, SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő