- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #25273 üzenetére
Szerintem is teljesen jó a HD 7770, 27" monitoron 1920x1080 felbontásban tolom. Még néhány újabb játéknál is.
Nekem most C2D E8400-am van, de ez simán megy 3.6GHz-en, csak szorzót állítottam és pár apróságot, feszt nem is kapott. Ezek a buzernyák Haswell procikon kínnal-keservvel lehet pár százat húzni, amint olvasom a topikjában. Nem tudom hol lehetne utána nézni, hogy pl. C2D és egy Haswell között mekkora a számítási különbség 1 magra számolva. Remélem értitek mire gondolok!? A freki itt már talán nem sokat számít.
Szerintem 16GB + SSD-vel több előnyöm származik, mintha egy jobb kártyát raknék bele. Ha egyszer összejön az új gép, nagyon kíváncsi vagyok már rá, mit produkál a virtul drive-ból futtatva a Stalker.
Én 7200-as "Black" vinyót néztem ki magamnak. Az SSD még nincs kiválasztva.
Addig nem is kezdek bele a gép építésbe, míg vége nem lesz a melómnak, utána ráérek vele foglalkozni teljes figyelemmel. -
törölt tag
válasz
SaGa59 #25273 üzenetére
Hát nálam simán kiakadt a 6870 is, úgyhogy kell oda a VGA. Nektek akkor szerencsétek van mert olyan moddal toljátok aminek nem kell annyira, nálam az SGM zabálta főleg mikor monolitosok betámadtak csapatostól ott elfogyott a kalória. Igaz én is Wolfival toltam de 4.5GHz-en azért volt abba is erő. Persze csut grafikához, én mindent maxra húztam.
Mindegy most már, mert a mostani negyedakkora gépemmel örülök ha közepesen elmegy, úgyhogy nincsenek ilyen gondjaim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ford topik
- Mini PC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- Tesla topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra (iStyle, 2023 nyár, hibátlan, extra szíjakkal)
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- Sony a58 double lens kit teljes csomag
- ÚJ LaserPecker 2 Suit version gravírozó gép számla, 2év gari
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest