- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
kislaki92 #21538 üzenetére
Nekem mar van.
xFreex majd a hetvegen kiszedi nekem azokat a fegyvereket, melyek elmeletileg (gyakorlatilag nem 100%-ban) hasonlitanak a magyar fegyverekhez.Azokbol osszekalapal(hat)unk egy - nevezzuk esetleg Hungarian Weapons Mod-nak dolgot.A vegso kerdes az marad, hogy egyaltalan tarsitsuk-e valamilyen modhoz, vagy maradjon a sima alapjatek kiegeszitoje.Sajnos - es valoban sajnos - nem tudunk csinalni egy magyar modot, mert nem ertunk hozza.Aki meg ert hozza, az mas modot csinal, es nem erdekelt egy magyar vonatkozasu mod elkesziteseben (ami akarmilyen rovid is lenne teszem azt fel, allati sok idot igenyelne elkesziteni).
Dodopek, ez a kep micsoda is ? (Autumn Aurora amit a ShoC oldalon is kozzetettel, vagy megse ?)Dhampir nekem lenne egy, mar irtam is rola, lehetne egy jo kis zombis jatekot csinalni.
Na ne ugy kepzeljuk el, mint egy esztelen zombi hentelos jatekot, hanem meglenne neki a jo kis tortenete, amolyan tulelo horror sztori (csak eppen a zombi fertozes lenne a tema, es nem a Zona, vagy radioaktiv sugarzas).
Az hogy erre a zombis dologra gondoltam a - Lengyel David "A joslat" cimu konyv adta.Persze mas dolgot is ki lehet talalni, nem csak zombist, de mi legyen az ? Pl "Egy magyar sztalker a Zonaban" cimu tortenetet mutassuk be ?
Vagy egyeb is lehet, barmi, de mi ? Zombi + postapokaliptikus torteneten kivul nem tudom mi passzolna a Stalker jatekhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest