Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt!!
aktív tag
Köszönöm!
Nem hiszem h visszamegyek mostanában továbbhaladtam a játékban bár csináltam egy print screent de volt egy kis áramszünet
igy elszált a kép.Most az egyik helikopter lezuhanási helyét vizsgálnám de ilyen szellem kutyák jönnek az épületben oszt kipurcantam majd holnap.A banditák miért váltak az ellenségemé? nem löttem le egyet se 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- Automata kávégépek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
igy elszált a kép.Most az egyik helikopter lezuhanási helyét vizsgálnám de ilyen szellem kutyák jönnek az épületben oszt kipurcantam majd holnap.A banditák miért váltak az ellenségemé? nem löttem le egyet se 

shield